Hirdetés

Megkezdődött a She-Hulk forgatása

|

Újabb Marvel-projekt munkálata indult el.

Hirdetés

Gőzerővel igyekszik beérni a Disney+ a Netflixet a saját gyártású tartalmak terén, ezzel is élesítve a már amúgy sem kicsi streamingháborút a platformok között. Ennek köszönhetően nemrég egy újabb projekt, a Tatiana Maslany nevével fémjelzett She-Hulk sorozat munkálatai kezdődtek meg.

Hirdetés

Ez azután derült ki, hogy felkerült a Georgia állam hivatalos weboldalára egy frissített produkciós-lista, amelyen az éppen forgó filmek és sorozatokat összegezték, és ahova most bejegyzésre került a She-Hulk is. Ezzel a Ms. Marvel és a Sólyomszem mellett a harmadik Marvel-sorozat lett, ami jelenleg is forog a Disney égisze alatt.

Az már korábban kiderült, hogy Maslany alakítja majd a címszereplő karaktert, most azonban azt is megtudtuk, hogy rajta kívül fontosabb szerepben feltűnik még Renée Elise Goldsberry (Hamilton), Ginger Gonzaga, valamint Mark Ruffalo is visszatér, mint Hulk.

She-Hulk karaktere 1980-ban debütált, mint Bruce Banner unokahúga, aki egy lövöldözés során megsérül, és csakis úgy tudják megmenteni az életét, ha megkapja Banner gamma-sugárzással fertőzött vérét, ezáltal pedig az övéhez hasonló erőre tesz szert - azzal a különbséggel, hogy ő az átalakulás után is képes megőrizni emberi tudatát.  A széria egy tíz részes, 30 perces epizódokból álló történet lesz, de hogy pontosan mikor nézhetjük, az még rejtély.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.