Hirdetés

Mark Ruffalo is szerepelhet a She-Hulk sorozatban

|

Ha minden jól megy, akkor Bruce Banner is tiszteletét teszi a projektben.

Hirdetés

Még tavaly nyáron derült ki, hogy a Marvel a következő pár évben a filmek mellett sorozatok terén is bővíteni szeretné univerzumát, éppen ezért jó néhány projekt érkezését jelentette be Kevin Feige, köztük olyan közkedvelt karakterekét, mint Moon Knight, Ms. Marvel és She-Hulk. Ezek mind a Disney+ streaming szolgáltatón fognak debütálni, ráadásul Hulk női megfelelőjének sorozatában maga a zöld behemót is tiszteletét teheti.

Hirdetés

Ezt maga a karakter megformálója, Mark Ruffalo árulta el, aki a nemrég megrendezésre került Chicago Comic & Entertainment Expón vett részt vendégként. A beszélgetés során elmondta: már előzetes tárgyalásokat folytat a Marvel stúdióval a lehetséges feltűnéséről a Disney+ közelgő sorozatában. Ruffalo először a 2012-es Bosszúállókban bújt Bruce Banner/Hulk szerepébe, azóta pedig további hat filmben jelent meg, beleértve a tavalyi Végjátékot is.

Ruffalo azt mondta, hogy folyamatosan egyeztetnek arról, hogy Hulk feltűnjön a #SheHulk sorozatban... de még csak előzetes beszélgetések zajlanak róla. #C2E2

Az 1980-ban debütált She-Hulk, azaz polgári nevén Jennifer Walters a képregényekben Bruce Banner unokahúga, aki egy lövöldözés során megsérül, és csakis úgy tudják megmenteni az életét, ha megkapja Banner gammasugárzással fertőzött vérét, ezáltal pedig az övéhez hasonló erőre tesz szert - azzal a különbséggel, hogy ő az átalakulás után is képes megőrizni emberi tudatát (a Végjátékból azonban tudjuk, hogy ez már Bruce-nak sem okoz gondot). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.