Hirdetés

Szinkronos előzetesen a Fekete Párduc és az X-Men: Új mutánsok

|

A Fórum Hungary két szinkronos trailerrel is meglepett minket, így a Marvel Studios Fekete Párducának és a 20th Century Fox új X-Men filmjének kedvcsinálója is nézhető magyarul.

Hirdetés

Már korábban is jelentkeztünk olyan cikkel, amiben több friss szinkronos előzetest mutattunk meg nektek, ezúttal azonban nem a Thor: Ragnarök és a Kingsman: Az Aranykör legújabb ízelítőjéről számolhatunk be, de maradunk a hősöknél. 

Hirdetés

Az első szinkronos videó a 20th Century Fox kockázatos projektjéhez, egy X-Men franchise-ba helyezett horrorfilmhez köthető, amelyet a Csillagainkban a hiba rendezője, Josh Boone (rém)álmodott meg Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton és Alice Braga szereplésével. A 2018. április 12-én megjelenő Új mutánsok magyarul is parásra sikerült: 

Két hónappal korábban, 2018. február 15-én pedig bemutatkozik Fekete Párduc önálló kalandja is a hazai mozikban Ryan Coogler (Creed: Apollo fia, A megálló) vezényletével, akit legutóbb az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthattunk. A karaktert természetesen ismét Chadwick Boseman formálja meg, ellenfele pedig Michael B. Jordan gonosza, Erik Killmonger lesz. Igazi sztárparádét vonultat fel a Marvel következő nagy dobása, hiszen az említetteken kívül szerepel még Martin Freeman, Andy Serkis, Forest Whitaker, Angela Bassett, Lupita Nyong'o és Sterling K. Brown is. 

Ha esetleg tetszettek a videók, akkor iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.