Hirdetés

X-Akták - David Duchovny újabb mozifilmet szeretne

|

A Collider által készített interjúban Duchovny arról beszélt, hogy miért lenne jó folytatni az X-Aktákat egy újabb mozifilmmel, valamint mi volt a probléma az X-Akták:Hinni akarokkal.

Hirdetés

Duchovny, aki most a Goats című független filmben játszik, arról beszélt a Collidernek, hogy miért nem sikerült igazán jól az X-Akták:Hinni akarok című mozifilm, és hogy mennyi esélyt lát egy újabb mozifilm elkészítésére. Nemrég Frank Spotnitz is beszélt ugyanerről, szerinte kulturális bűncselekmény lenne nem elkészíteni egy újabb filmet, mert elmondása szerint most még nem késő befejezni a sztorit, de hamarosan már az lesz. Erről kérdezte a Collider Duchovnyt. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.