Hirdetés

X-Akták - David Duchovny újabb mozifilmet szeretne

|

A Collider által készített interjúban Duchovny arról beszélt, hogy miért lenne jó folytatni az X-Aktákat egy újabb mozifilmmel, valamint mi volt a probléma az X-Akták:Hinni akarokkal.

Hirdetés

Duchovny szerint viszont nem így kell megközelíteni az újabb mozifilmmel kapcsolatos kérdést, hiszen az X-Aktáknak pont az a lényege, hogy nem volt, és nem is lehet lezárása. A karakterek személyéből fakadóan az örökös keresgélés, kutatás lenne a lényeg, és ezt egy újabb mozifilm sem zárná le, mert eleve a sorozat lényege a mindig nyitott vég, és nem a teljes lezárás. Ennek ellenére ő nagyon szívesen szerepelne egy újabb filmben. 

Elmondása szerint furcsa, hogy a Fox nem szeretne egy újabb filmet, hiszen saját franchise-ról van szó, nem kéne megvenni a jogokat stb. Nem érti, hogy mi a lényege egy olyan film elkészítésének, amihez külön meg kell venni még a jogokat, és az X-Aktáknál ez nem jelentene problémát. 

A színész elmondta továbbá, hogy szerinte az előző filmnek leginkább az volt a hibája, hogy nem áldoztak rá eleget anyagi szempontból, 25 millió dollárból kellett kijönniük, és így egy egyszerű, visszafogott, szinte független film lett a végeredmény. Az X-Aktáknnak nyári akciófilmnek kell lennie, ami becsalogatja az embereket a moziba, de amikor mondjuk egy Batman a vetélytárs, akkor egy 25 milliós film még a versenybe szállásra sem elég. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.