Hirdetés

A Mindhunter miatt is tolódik a Z világháború 2 forgatása

|

David Fincher ezer örömmel vetné bele magát a zombis film folytatásába, csakhogy éppen el van foglalva a Mindhunter sorozat gyilkosaival.

Hirdetés

Max Brooks könyve, a World War Z a legizgalmasabb olvasmányok egyike, amelyből néhány éve Marc Forster (Szörnyek keringője, Én, Pán Péter) faragott horrorelemeket sem nélkülöző akciófilmet, a forgatásról érkezett rémhírek után pedig az is csoda, hogy egyáltalán elkészült a feldolgozás (a végét teljesen újra is kellett forgatni) Brad Pitt főszereplésével. Meglepő módon azonban a Z világháború sokak számára bűnös élvezet lett, amely bár sok sebből vérzik, mégis élvezhető. A Paramount rá is bólintott a folytatásra, ám annak elkészülése sem megy zökkenőmentesen. 

Hirdetés

Nemrég arról számoltunk be, hogy Tarantino új filmje, a Once Upon a Time in Hollywood miatt csúszik a Z világháború 2, hiszen Brad Pitt az egyik főszereplő, de ezen kívül a korábbi nyilatkozatokból az is kivehető, hogy még folyik a forgatókönyv újraírása Steven Knighttal (Locke) és David Fincherrel, aki a rendezői posztot is betöltheti. Most azonban kiderült, hogy van egy harmadik hátráltató tényező is: Fincher hamarosan kezdi forgatni a Mindhunter sorozat második évadát, amivel 2018 nagy részében el fog szöszölni, így legkorábban jövőre állhat neki a Z világháború 2 munkálatainak (pedig már helyszíneket is néztek hozzá Spanyolországban, Svédországban és Texasban). 

Tehát ha minden a terv szerint halad (márpedig eddig semmi sem történt úgy), akkor is legkorábban 2020-ban kerülhet mozikba a Z világháború 2. Hogy Fincherrel vagy nélküle, az még a jövő zenéje. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.