Hirdetés

Z világháború 2 - David Fincher rendezheti

|

Tegnap írtunk róla, hogy a Paramount nagytakarítást végzett és határozatlan időre kivette a Z világháború folytatását a premiernaptárjából, most pedig az is világossá vált, hogy ki vállalhatná el a második rész rendezését. Csak egy a bökkenő.

Hirdetés

Mint nemrég kiderült, a Paramount törölte a Péntek 13 rebootot, azonban a Z világháború 2-vel továbbra is komolyan számol, egy 2018-as, 2019-es megjelenést vizionálnak a filmnek. Viszont a legfőbb akadályt ők maguk jelentik a projekt elkészülésének szempontjából. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis David Fincher kifejezetten szeretné (!) megrendezni a Z világháború újabb felvonását, azonban a stúdió még vacillál (!). Igen, jól hallottátok. A források azt mondják, hogy a világ egyik legjobb rendezője nagyon kreatívan és pozitívan áll hozzá a folytatás ötletéhez, amellyel ismét együtt dolgozhatna országos cimborájával, Brad Pittel, a Paramount pedig nem biztos a dolgában. Ez kész őrület! 

Fincher állítólag nagyon elégedett azzal is, amivé Dennis Kelley (Fekete-tenger, Utopia) formálta a Z világháború 2 szkriptjét, ráadásul azt beszélik, hogy kevesebb összegből is elkészítené, mint az első rész 190 millió dolláros büdzséje (amely így is 540-et termelt). Tegyük hozzá, hogy a Paramount kevesebbet is kockáztat, hiszen társfinanszírozóként beszállt a Skydance is, ennek ellenére a vállalat vezetője, Brad Grey "még nem kész" arra, hogy zöld lámpát adjon a munkálatoknak. Paramount, kérve-kérünk, bólints rá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.