Hirdetés

Zac Efron visszatérne a High School Musicalbe

|

A színész szívesen újrázna egyet Troy Boltonként.

Hirdetés

Zac Efron a napokban nemcsak a Tűzgyújtó premierje kapcsán került ismét a filmes diskurzusok középpontjába, hanem azzal is, hogy kvázi bejelentkezett a Marvel Filmes Univerzumba. Azonban az igazi nagy durranást a New York Postnak adott interjújára hagyta, melyben a színész nem köntörfalazott, amikor a High School Musicalbe való visszatérésről faggatták.

Hirdetés

Ekképpen nyilatkozott: 

"Természetesen. Ha bármilyen formában adódna lehetőség, hogy visszamehessek és együtt dolgozhassak a csapattal, az csodálatos lenne. A szívem még mindig velük van. Ez lenyűgöző lenne. Remélem, összejön."

Efron színészi karrierje a 2006-os Disney Channel filmmel kezdődött, melyet további két folytatás követett, hogy 2008 után Efron különböző műfajokban próbálja ki magát. Bár eleinte a középszerű vagy inkább kínos vígjátékokban lelt szerepekre, újabban ő is rálépett arra a drámaibb, nagyobb kihívásokkal bíró szerepvállalások útjára, mint azt tette például Robert Pattinson vagy Daniel Radcliffe is. Ám ellentétben velük, Efron nem akar teljesen elszakadni a gyökerektől, sőt, kifejezetten nyitott arra, hogy újra belebújjon abba a szerepbe, ami által megismerte őt a világ.

Titeket érdekelne egy új High School Musical film, amiben ismét Zac Efron játszaná a főszerepet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.