Hirdetés

Rendesen odapörköl a Tűzgyújtó első előzetese

|

Stephen King klasszikus történetének új adaptációja májusban érkezik a mozikba.

Hirdetés

Alapvetően Stephen King klasszikus történetének, a Tűzgyújtónak az újabb adaptációja önmagában nem keltené fel annyira az érdeklődésünket, ám mivel az egész projekt a Blumhouse égisze alatt valósul meg, máris jobban várjuk azt. A Keith Thomas által rendezett új verzió pedig végre előzetest is kapott alig három hónappal a májusi premierje előtt. Nézzétek meg alább, és mondjátok el, hogy ti is leizzadtatok-e közben!

Hirdetés

Az 1980-ban megjelent Tűzgyújtót először 1984-ben adaptálták filmre, akkor a kislány, Charlie karakterét Drew Barrymore alakította. Ezúttal Ryan Kiera Armstrong fog belebújni a pirokinetikus képességekkel megáldott kislány bőrébe, aki a tavalyi American Horror Story: Red Tide-ból lehet ismerős majd a nézők számára, míg az apját Zac Efron fogja játszani. Az már a fenti trailerből is látszik, hogy nem fogják vissza magukat a filmben, ha lángcsóvákról van szó.

Jason Blum cége, a Blumhouse az elmúlt években sikeresen lehelt új életet olyan franchise-okba, mint a Halloween vagy A láthatatlan ember. A cég az Ördögűző mellett egy Farkasember filmmel is hasonló sikereket igyekszik majd elérni, nem is beszélve a május 13-án mozikba és a Peacock streamingplatformra érkező Tűzgyújtóról.

Ti mit gondoltok az új változatról a trailer alapján?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.