Hirdetés

Zac Efron hezitálás nélkül csatlakozna a Marvel Filmes Univerzumba

|

Amennyiben a Marvel a megfelelő karaktert kínálná fel neki.

Hirdetés

Bár a Marvel Filmes Univerzum évről évre egyre csak bővül, jól mutatja Hollywood nagyságát, hogy még bőven akadnak színészek és színésznők, akik egyelőre még nem szerepeltek egy Marvel-filmben vagy -sorozatban sem. Az egyik ilyen hoppon maradt delikvens nem más, mint Zac Efron, aki éppenséggel pont a Disney Channel High School Musicaljéből indította el a karrierjét.

Hirdetés

Efron az elmúlt években tudatos szerepvállalásokkal igyekezett maga mögött hagyni azt az imázst, ami a High School Musical miatt felépült körülötte, és az elmúlt években a vígjátékok helyett komolyabb drámákban is viszont láthattuk. Ilyen szempontból Robert Pattinsonhoz hasonlítható a pályafutása, aki az Alkonyat-filmek stigmáját igyekezett lemosni magáról, idén pedig már Batmanként láthattuk őt a mozikban. Egyelőre annyi az eltérés, hogy Efront még nem kínálták meg szuperhősös szereppel, ám a színész az Extra TV-nek elárulta, hogy hogyan viszonyulna a Disney tulajdonában lévő Marvel felkéréséhez.

"Imádom a Marvel univerzumát. Azóta a Marvel rajongója vagyok, mióta elkezdtem járni. Ha a megfelelő karakterről lenne szó, és engem akarnának hozzá, én is élnék a lehetőséggel."

Efron egyelőre a szuperhősös szerepek nélkül sem unatkozik. Idén már megjelent az Arany című filmje, hamarosan érkezik az új Tűzgyújtó, illetve várhatóan még idén a Három férfi és egy bébi remake-et is megkapjuk tőle. Úgyhogy lehet, hogy először kis szünetet kellene tartania, hogy egyáltalán a Marvel megkereshesse őt.

Ti milyen szerepet tudnátok elképzelni a Marvel Filmes Univerzumban Zac Efronnal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.