Hirdetés

Zac Efronnal készül a Három férfi és egy bébi remake-je

|

A forgatókönyv elvileg kész van, már csak a rendezőt keresik.

Hirdetés

Hollywoodban még egy remake van láthatáron, nevezetesen az 1987-ben megjelent Három férfi és egy bébi újragondolása. Ez a film tipikusan abba a kategóriába esik, hogy az emberek többsége biztosan hallott róla, látott belőle jeleneteket, de csak kevesen nézték végig egyben. Az Álomgyár pedig az új Knight Rider mozi mellett ezt a klasszikus alkotást tűzte a minap napirendi pontra, méghozzá Zac Efronnal a főszerepben.

 

Hirdetés

A Tom Selleck, Steve Guttenberg és Ted Danson főszereplésével készült '87-es filmet még a USS Enterprise első és tudományos tisztje, Leonard Nimoy rendezte egy két évvel azelőtti francia vígjáték alapján (Három férfi, egy mózeskosár). A remake forgatókönyvét Will Reichel fogja írni, aki eddig a Steve Coogan nevével fémjelzett Hot Airt jegyezte. A The Way Back vagy éppen a Legyőzhetetlen filmek producere, Gordon Gray is csatlakozott a projekthez, csakúgy mint a tinédzser skatulyából sikeresen kitörő Zac Efron (Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány). A rendezői szék még egyelőre üres, jelenleg is keresik a megfelelő direktort a filmhez.

Szerintetek jó ötlet a Három férfi és egy bébiből remake-et készíteni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.