Hirdetés

Zack Snyder hamarosan új zombis filmmel jelentkezik

|

A szuperhősösdi után visszatér gyökereihez Zack Snyder és a Netflixre szabadítja rá a zombiapokalipszist.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be elsőként Zack Snyder legújabb rendezői projektjéről, ami nem más lesz, mint az Army of the Dead című zombi-thriller. Snyder a feleségével és állandó produkciós partnerével, Deborah Snyderrel közösen dolgozik a filmen, ami vadonatúj stúdiójuk, a Stone Quarry égisze alatt fog készülni és egy Netflixes bemutatót lőtt be magának.

Hirdetés

Az Army of the Dead sztorija Snyder fejéből pattant ki és Joby Harold forgatókönyvíró vetette papírra. A történet egy férfiről szól, aki összeboronál egy zsoldos csapatot, hogy végrehajtsanak egy nagyszabású rablást a zombiapokalipszis közepén.

Úgy fest, hogy a Netflix átvette a film fejlesztését a Warner Bros.-tól ahol 2007 óta nem nagyon jutottak előrébb vele. A hírek szerint a streaming szolgáltató nem lesz szűkmarkú és kész akár 90 millió dollárt is beleölni a gyártásba. Synder így nyilatkozott a THR-nak:

"Teljesen szabadok a kezeim ezúttal. Úgy gondoltam, hogy ez remek lehetőség arra, hogy tiszta lappal indítsak és két kézzel túrjak bele valamibe, ami izgis, epic, őrületes és totál zakkant a lehető legjobb értelemben véve."

Zack Snyder szintén egy zombis filmmel, a Holtak hajnala remake-jével kezdte rendezői karrierjét még 2004-ben. Azóta leginkább a képregényfilmek világában mozgott, olyan alkotásokat köszönhetünk neki, mint a 300, a Watchmen, Az acélember és a Batman Superman ellen. Szintén hozzá köthető a jócskán megosztó Sucker Punch - Álomháború.

"Szeretem, ha egy meglévő művészeti alkotás előtt tiszteleghetek. Ugyanakkor ez most egy olyan lehetőség, amiben önfeledten kifejezhetem magam. Ez lesz a leglazább, legönironikusabb - de nem amolyan kamerába kacsintós módon - legenergikusabb zombis őrültekháza, ami valaha készült. Sosem engedtek még annyira szabadjára, mint most fognak."

Őszintén örülünk Snyder lelkesedésének és izgatottan várjuk, hogy milyen az ha elszakad a rendező lánca és szabadon csatangolhat a nagyvilágban. Az Army of the Dead várható premier dátumáról egyelőre még nincs információ, de úgy saccoljuk, hogy valamikor 2020. folyamán érkezik a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.