Hirdetés

Zack Snyder megmutatta Darkseidot Az Igazság Ligája rendezői változatából

|

A rendező leleplezte a DC lerősebb főgonoszát.

Hirdetés

Bár a rajongók évek óta kampányolnak érte, ennek ellenére mégis derült égből villámcsapásként érkezett a bejelentés a múlt héten, hogy nem csak, hogy létezik, de valóban bemutatásra kerül Az Igazság Ligája rendezői változata, méghozzá a nemrég elindult HBO Max streamingplatform kínálatában. Ráadásul Zack Snyder azt is megerősítette, hogy a DC univerzum legnagyhatalmúbb antagonistája, Darkseid is feltűnik majd a filmben.

Hirdetés

A rendező ezt saját Twitter-oldalán osztotta meg a nagyvilággal, méghozzá egy kép formájában, ami bár nem a legjobb minőségű, de egyértelműen kivehető rajta a szupergonosz, aki a kísérőszöveg szerint érkezik az HBO Maxra. A karakter egyébként már az eredeti verzióban is szerepelt volna Ray Porter alakításában, ám a jeleneteit végül kivágták a filmből. Most azonban Snyder természetesen újra életre hívja majd őt, és ismét Porter segítségével, aki a hírek szerint a prológus során és a történet egyik drámai csúcspontján fog felbukkanni.

A 2017-ben debütált filmet Zack Snyder családi okokból kényszerült otthagyni, és habár végül övé lett a rendezői kredit, a munkálatokat a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon fejezte be. Egyesek azonban cseppet sem voltak megelégedve Whedon verziójával, mondván kiherélte és elrontotta a Snyder által megálmodott filmet. Hamarosan meglátjuk, melyik oldalnak volt igaza. Az Igazság Ligája rendezői változata valamikor 2021-ben érkezik az HBO Maxra. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.