Hirdetés

HBO Max - minden, amit a Warner streaming szolgáltatásáról tudni érdemes

|

Mikor indul? Mennyibe kerül? Milyen tartalmakkal érkezik?

Hirdetés

Vízválasztó évnek nézünk elébe, amely könnyen meghatározhatja a streaming piac jövőjét, hiszen az Apple TV+ és a Disney+ idei indulása után jövőre a WarnerMedia is beszáll a streaming versenybe, akik szintén a piacot uraló Netflix/Amazon duó babérjaira szeretnének törni. Hogy ki marad talpon a háború végén, csak az előfizetőkön múlik, de addig is a cég a nemrég tartott konferenciáján rengeteg mindent elárult hamarosan induló szolgáltatásukról, melyről most összeszedtük a legfontosabb információkat.

Hirdetés

Mint azt megtudtuk, a Warner HBO Max-ra keresztelt platformja 2020 májusában indul útjára, és havonta 14,99 dollárba (azaz kb. 4000 Ft-ba) fog kerülni, ráadásul az HBO és az HBO Now előfizetői automatikusan hozzáférnek majd az HBO Maxhoz is. Induláskor 10.000 ezer órányi tartalom lesz elérhető, köztük a DC idei legnagyobb dobása, a Joker, a Netflixtől elorozott Jóbarátok, az Agymenők, a Rick és Morty, vagy épp a licitháborúban megszerzett South Park, melyért 500 millió dollárt tett le a cég az asztalra. 

Természetesen az HBO összes saját gyártású sorozata (a Maffiózóktól kezdve a Trónok harcán át a Westworldig) is érkezik a kínálatba, de a teljesség igénye nélkül a Warner Bros., a New Line, a DC, a CNN, a TNT, a TBS, a truTV, a Turner Classic Movies, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Crunchyroll, a Rooster Teeth és a Looney Tunes saját filmjei és sorozatai mind-mind elérhetők lesznek. Ez olyan címeket is jelent, mint a Gyűrűk Ura és A hobbit trilógia, A sötét lovag, vagy a Mátrix-trilógia, de a teljes listát erre a linkre kattintva ti is át tudjátok tekinteni.

Ezen felül saját gyártású tartalmak is érkeznek majd a platformra, hiszen ide készül a House of the Dragon című Trónok harca spinoff-sorozat, a nagyszabásúnak ígérkező Zöld Lámpás-széria, a jövőre érkező Dűne film The Sisterhood című spinoff-sorozata, amelyet szintén Denis Villeneuve rendez, a Strange Adventures című DC-antológia vagy éppen a Ridley Scott-féle Raised by Wolves című sci-fi-sorozat is. Vagyis széles választékú saját tartalmakkal igyekeznek majd magukhoz csábítani a még hezitáló nézőket.

A vállalat tervei szerint 2025-re nagyjából 75-90 millió előfizetője lesz az HBO Max-nak világszerte, ám az még kérdéses, hogy a májusi indulás után pontosan melyik országokban lesz még elérhető a szolgáltatás, így jelenleg azt sem tudjuk, hogy vajon Magyarország a kiszemelt országok között van-e, vagy sem. Mi bízunk benne, hogy az előbbi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.