Hirdetés

Zack Snyder rajongói elkezdtek megszabadulni Az Igazság Ligája mozis változatától

|

Természetesen meg is örökítették a folyamatot.

Hirdetés

Sok mindent el lehet mondani Az Igazság Ligája rendezői változatát a leghangosabban követelő rajongókról, valamint az elmúlt években tanúsított viselkedésükről, mindazonáltal a fáradhatatlan kampányolás végül meghozta a megérdemelt gyümölcsét, hiszen mint azt az HBO Max bejelentette, jövőre náluk debütál majd a film Zack Snyder-féle verziója.

Hirdetés

Természetesen a hír legalább annyi kérdést felvetett, mint amennyit megválaszolt, egyelőre ugyanis például az sem világos, hogy az úgynevezett Snyder Cut egy négyórás vágásként, vagy hat részre bontott minisorozatként kerül majd a közönség elé.

Az viszont biztos, hogy a #ReleaseTheSnyderCut-mozgalmat teljes mellszélességgel támogató rajongók osztoznak egymás örömében, és máris megtalálták a legjobbnak vélt módját, hogyan ünnepelhetnék a győzelmet. Igen, a Joss Whedon által befejezett mozis változat, avagy más néven a "Josstice League"-től való megszabadulással, a lehető legkülönfélébb módszerekkel. Valakinél egyszerűen csak a szemetesben landolt a lemez, de akad olyan is, aki szó szerint megsemmisítette apró darabkákra. Mutatunk néhányat a kísérletek közül:

Bár konkrét premierdátumról egyelőre nincs szó, Az Igazság Ligája rendezői változata valamikor 2021-ben válik elérhetővé az HBO Max kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.