Hirdetés

Zack Snyder új filmje főgonoszt váltott

|

A Rebel Moon stábjában eredetileg Rupert Friend töltötte be ezt a szerepet.

Hirdetés

Még senkinek sincs tippje, hogy mi fog kisülni Zack Snyder új gigaprojektjéből, a Rebel Moonból, de máris egy jelentős változtatást kellett eszközölni a színészi csapatban. Rupert Friend szinte az elsők között csatlakozott a stábhoz, és csakhamar kiderült, hogy a film egyik főgonoszát alakíthatja majd, ám végül helyette Ed Skreint láthatjuk majd ebben az ominózus szerepben.

Hirdetés

A csere kapcsán indokokat nem kaptunk, de első blikkre örvendetesnek tűnik a váltás, hiszen Friend idáig jórészt pozitívabb karaktereket formált meg, míg Skreinnek a Deadpoolban és az Alitában is jól állt a rosszfiús attitűd. 

Skreinen kívül három teljesen új taggal is bővült a keret: Cleopatra Coleman (Az utolsó ember a Földön), Fra Fee (A nyomorultak), illetve Rhian Rees (Halloween) érkeztek a stábba. A forgatás nemrégiben elkezdődött, úgyhogy a következő napokban, hetekben még várhatóan újabb színészek, színésznők kerülnek bejelentésre, hogy aztán valamikor jövőre a Netflix kínálatában végre debütáljon a Rebel Moon.

Szerintetek Skrein jobb gonosz lesz, mint Friend lett volna?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.