Hirdetés

Zendaya nyilatkozott a lehetséges Kill Bill 3. szerepe kapcsán

|

Az énekes-színésznő nagyon hízelgőnek tartja, hogy Vivica A. Fox őrá gondolt.

Hirdetés

A Kill Bill 3. kapcsán már hosszú évek óta hallani mindenféle és fajta pletykát, de a legtöbbjük nem volt több egyszerű internetes fellángolásnál. A legutóbbi téma, miszerint a filmekben Vernita Greent alakító Vivica A. Fox magát Zendayát nevezte meg a tökéletes színésznek a felnőtté vált kislány szerepére, még mind a mai napig közbeszéd tárgya. Ez a híresztelés eljutott a szóban forgó színésznőhöz is, aki az Empire magazinnak adott nyilatkozatában meg is köszönte Foxnak, hogy rá gondolt a szerep kapcsán.

Hirdetés

Aki eddig egy kő alatt tengette életét, annak röviden annyit érdemes tudni erről az egészről, hogy még az első, 2003-ban kiadott Kill Bill elején találkozhattunk testközelből Vernita Green karakterével, akit elég gyorsan hidegre is tett a menyasszony, vagyis Beatrix Kiddo. Green-nek viszont jelen volt a kislánya is a gyilkosságkor, Nikki Bell, akit megeskettet Kiddo, "hogy ha felnősz, és még mindig dühös vagy rám emiatt… megtalálsz." A kislány pedig felnőtt, és a lehetséges casting kapcsán Zendaya az alábbit nyilatkozta:

"Láttam, és nagyon megtisztelő, hogy ezt mondta [Fox]. Nyilvánvalóan ő egy rendkívüli tehetség, így hálás is vagyok, hogy rám gondolt. De tudjátok, ez csak egy ötlet. Az internet pedig mindig kitalál ilyeneket, amik ki is futnak rendszerint."

Ti mit gondoltok, Zendaya jó választás lenne Nikki Bellnek, vagy ti más színésznőnek adnátok oda ezt a szerepet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.