Hirdetés

Hivatalos: Zoë Kravitz lesz Macskanő a The Batmanben

|

Számtalan versenyző közül végig ő csavarhatja el a Denevérember fejét.

Hirdetés

A kissé hányattatott sorsú Batman film pár hónappal ezelőtt megtalálta főhősét Robert Pattinson személyében, aki Ben Affleck után ezúttal egy ifjonc Bruce Wayne-t vihet a vászonra. A rendező, Matt Reeves által megálmodott történetben a fókusz ezúttal Batman detektív énjére irányul és a filmnek is egy noiros, sötétebb vonalat rebesgetnek, amiben számtalan gonosz is feltűnik majd. Jonah Hill-t például nemrég egyszerre pletykálták Pingvin és Rébusz szerepére is, ám a hivatalos hírek először Macskanő színésznőjét fedték fel.

Hirdetés

A befutó végül Zoë Kravitz lett, aki - a sors iróniája - már feltűnt a szerepben a LEGO Batman moziban, mint Macskanő hangja. A Pókember: Irány a Pókverzumban ő szólaltatta meg Mary Jane-t, valamint az X-Men: Az elsőkben láthattuk is Angel Salvadore-ként, szóval nem idegenek számára a képregényfilmes vizek. Ezeken felül a Legendás állatok - Grindenwald bűntettei és a Hatalmas kis hazugságok nézői is találkozhattak vele.

Kravitz mellett olyan színésznőket hallgattak meg a szerepre az elmúlt hetekben, mint Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2, Joker), Eiza Gonzalez (Nyomd bébi, nyomd), Ana de Armas (Kopp-kopp, Szárnyas fejvadász 2049, Tőrbe ejtve), Ella Balinska (Charlie angyalai) és az Oscar-díjas Alicia Vikander (Ex Machina, A dán lány, Tomb Raider). Szóval az biztos, hogy nem semmi versenytársak között szerezte meg végül a színésznő Selina Kyle ikonikus jelmezét és korbácsát.

A Batman 2021 nyarán érkezik majd a mozikba Matt Reeves rendezésében, az ő forgatókönyvéből. A hivatalosan bejelentett szerepekben eddig Robert Pattinson (Bruce Wayne/Batman) és Zoë Kravitz (Selina Kyle/Macskanő) ismert, valamint Gordon főfelügyelő szerepére Jeffrey Wrightot (Westworld) pletykálják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.