Hirdetés

Jövőre érkezhet a Zombieland 2

|

Az első rész tizedik évfordulójára kerülhet moziba a folytatás az eredeti szereplőkkel.

Hirdetés

Hosszú ideje, egészen pontosan 2009 óta várnak a rajongók arra, hogy elkészüljön a kultikussá vált élőhalott-komédia, a Zombieland folytatása, de a film írópárosa, Rhett Reese és Paul Wernick (Deadpool, Élet) tavaly azt mondták, hogy remekül haladnak az előkészületek, már csak a Sony Pictures vezetőségét kell meggyőzniük, de addig nem állnak le, amíg nem sikerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy fáradozásaikat siker kísérte, ugyanis a Reese és Wernick duó a Vulture-nek adott interjújában elmondta, hogy abban reménykednek, 2019 októberében mozikba kerülhet a Zombieland 2, amelyet 2019 elején kezdhetnek el forgatni. Egyúttal azt is megerősítették, hogy a szereplőgárda visszatér, így Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin újra túlélőlékké lényegülhetnek át. És remélhetőleg Twinkie-ből sem lesz hiány. 

Persze a forgatókönyvírók nyilatkozata még nem jelenti száz százalékosan azt, hogy a Zombieland 2-es terveik meg is valósulnak, viszont Wernick hozzátette azt is, hogy olyan információk birtokában vannak, amiket ugyan nem oszthatnak meg velünk, viszont akik a folytatásban reménykedtek, azoknak a kívánsága hamarosan teljesülni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.