Hirdetés

Új előzetes érkezik hamarosan a Zsivány Egyeshez

|

Jövő héten érkezik a Star Wars spin-off film legújabb előzetese.

Hirdetés

Alig öt hónap van hátra és végre teljes egészében megcsodálhatjuk az első Star Wars spin-off mozifilmet, a Zsivány Egyest, mely egy vérbeli háborús filmnek ígérkezik. Legalábbis ezt hangoztatta a rendező Gareth Edwards, valamint az első, igen hangulatosra sikeredett előzetese is ezt sugallta, ám azóta kiderült, hogy egy 4 hetes utóforgatásra küldte a Disney az egész stábot (állítólag azért, mert nem voltak megelégedve a látottakkal), így lehet, hogy ezen a háborús, drámai hangvételen kicsit változtatni fognak, ám reméljük nincs gond magával a filmmel, hanem csak egyszerűen ennyi idő kell a jó munkához.

Hirdetés

Ám nem kell sokat várnunk, hogy új mozgóképen láthassuk az alkotást, a minap ugyanis kiderült, hogy hamarosan egy vadiúj, teljes hosszúságú trailert kapunk a filmről. Egészen pontosan július 15-én pénteken érkezik a 3 perces előzetes, amit az amerikai ABC csatorna fog levetíteni a TV-ben a Secrets of The Force Awakens: A Cinematic Journey (magyarul: Az ébredő erő titkai) című dokumentumfilm alatt. Érdekesség, hogy az új trailer egy napon érkezik a Star Wars Celebration nevezetű rendezvénnyel, mely Londonban lesz megtartva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.