Hirdetés

15 streaminges premier, ami érdekelhet áprilisban

|

Összegyűjtöttük a nagyobb streamingplatformok kiemelt áprilisi tartalmait, amik között akad Grease előzmény, Jeremy Renner műsor, Így jártam anyátokkal spin-off és a Russo tesók új sorozata is.

Hirdetés

Márciusban olyan újdonságoknak örülhettek a streamingszolgáltatók előfizetői, mint A Mandalóri 3. évadának elindulása, a Luthe film, a Ted Lasso harmadik szezonja, a Gyilkos elmék: Evolúció megérkezése, a Shadow and Bone - Árnyék és csont folytatása, valamint az Utódlás lezárása, de persze ez csak ízelítő volt a márciusi felhozatalból, ennél sokkal nagyobb a lista.  

Áprilisra is készül egy-két kiemelt premierrel szinte mindegyik platform, mi pedig igyekeztünk összeszedni nektek közülük a legérdekesebbeket. 

Hirdetés

Április 6. Balhé (Netflix)

Az A24 ritkán lő mellé (elég csak a Minden, mindenhol, mindekor sikerére  vagy a kedvenc A24-es filmjeink listájára gondolni), ezúttal pedig egy drámasorozattal igyekszik valami különlegeset alkotni a Netflix támogatásával. A Balhé, avagy Beef Steven Yeun (Minari, Nem) és Ali Wong (Ragadozó madarak, Anyaság túlsúlyban) főszereplésével, tíz epizódban mesél két emberről, akik között egy országúti agresszió olyan viszályt szít, amely a legsötétebb oldalukat hozza ki. 

Április 7. Grease: Rise of the Pink Ladies (SkyShowtime)

A kultikus Grease előzménysorozatában 1954-ben járunk, négy évvel a film eseményei előtt, amikor négy középiskolás kitaszított lány összeáll, hogy megalakítsák az ikonikus lánybandát, ezzel pedig erkölcsi pánikot váltanak ki, amely örökre megváltoztatja a Rydell High iskola életét. 

Április 7. Apró gyönyörű dolgaink (Disney+)

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készített sorozat középpontjában egy olyan nő áll, akinek a házassága megfeneklett, a lánya szóba sem áll vele, az írói karrierje pedig egy vicc, így amikor egy barátja azt tanácsolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, elvállalja, mégis alkalmatlannak érzi magát rá. Csakhogy mint kiderül, egészen más a helyzet. Az Apró gyönyörű dolgaink széria Kathryn Hahn (WandaVízió, Tőrbe ejtve: Az üveghagyma) főszereplésével, Liz Tigelaar (Derült égből család, Alkalmi) készítésében valósult meg. 

Április 7. Az Atlanti-óceánon túl (Netflix)

A Netflix új minisorozatában két amerikai és szövetségeseik 1940-ben, Marseille-ben mentőeakciót indítanak, hogy segítsenek a második világháború elől, Európából menekülő művészeknek, íróknak és más rászorulóknak. Daniel Hendler (A másik út, Krízispont) és Anna Winger (Volt egyszer két Németország 83/86) drámájának főbb szereplői Gillian Jacobs (Balfékek, A félelem utcája), Cory Michael Smith (Gotham, Carol) és Nadiv Molcho (A szürke ember, Freud).

Április 12. Rennervációk (Disney+)

Jeremy Renner új műsorában üzlettársával, Rory Milkinnel, valamint különböző szakértők segítségével használaton kívüli járműveket kutat fel, szerez meg és alakít át, amiket aztán a világ különböző közösségeinek adományoznak. A showban helyet kapnak sztárvendégek is, például felbukkan Renner egyik Bosszúálló-társa, Anthony Mackie, valamint Vanessa Hudgens is. 

Április 14. Az utolsó szavai (Apple TV+)

A Jennifer Garner nevével fémjelzett limitált sorozat a hasonló című New York Times bestseller regény alapján készült, amit maga az író, Laura Dave adaptált az Apple TV+-ra a sorozat társalkotója, az Oscar-díjas Josh Singer (Spotlight: Egy nyomozás részletei, Az első ember) közreműködésével. A sztori egy Hannah nevű nőről szól, akinek kapcsolatot kell kialakítania a mostohalányával (Angourie Rice), hogy kiderítse az igazságot arról, miért tűnt el rejtélyes módon a férje (Nikolaj Coster-Waldau). 

Április 14. A káprázatos Mrs. Maisel 5. évad (Amazon Prime Video)

Ötödik és egyben utolsó évadával folytatódik az Amazon dramedyje, A káprázatos Mrs. Maisel, amely eddig olyan ismert arcokat vonultatott fel többek között, mint Tony Shalhoub (Monk, Galaxy Quest) és Kevin Pollak (, Közöséges bűnözők, Bérgyilkos a szomszédom). A végső szezonban Midge (Rachel Brosnahan) minden eddiginél közelebb jut ahhoz a sikerhez, amelyről kezdetektől fogva álmodik, azonban rá kell jönnie, hogy a mindennél közelebb még mindig elég távol van tőle. 

Április 14. Az utolsó királyság: A hét király halála (Netflix)

Az utolsó királyság című sorozat története egy filmmel folytatódik, amelyben Edward király halála után Bebbanburgi Uhtred (Alexander Dreymon) a bajtársaival együtt veszélyes küldetésre indul a darabokra hullott királyságon át abban a reményben, hogy végre egyesíthetik Angliát. 

Április 17. Barry 4. évad (HBO Max)

A Bill Hader (Saturday Night Live, Az - Második fejezet) és Alec Berg (Szilícium-völgy, Félig üres) által készített Barryben előbbi egy kiégett bérgyilkost játszik, aki színészkedésre adja a fejét. Az erős fekete humorral operáló sorozatot a nézők és a kritikusok is szeretik, viszont minden jónak vége szakad egyszer, a Barrynél pedig ez a negyedik szezon lesz, ezzel ugyanis lezárul az HBO szériája. 

Április 19. True Lies - Két tűz között (Disney+)

James Cameron 1994-ben, Arnold Schwarzeneggerrel és Jamie Lee Curtisszel bemutatott akciófilmje, a True Lies sorozatváltozatot kap Matt Nix (Minden lében négy kanál, Furcsa páros) jóvoltából. A koncepció követi az alapanyagét, vagyis egy háziasszony felfedezi, hogy a tanácsadóként dolgozó férje valójában egy profi nemzetközi kém, ami nemcsak a világ, de a házasságuk megmentéséhez is vezet. Schwarzenegger és Curtis helyett ezúttal Steve Howey (Shameless - Szégyentelenek, Nappali műszak) és Ginger Gonzaga (Amazon: Ügyvéd, Most nevess!) játsszák el a párt. 

Április 19. Így jártam apátokkal 2. évad (Disney+)

A kultikus Így jártam anyátokkal spin-off sorozatában a koncepciót megfordítva ezúttal egy nő (Kim Cattrall) mesél arról, hogyan találkozott fiatalon (Hilary Duff) gyerekei apjával, ami természetesen nem megy olyan könnyen és rengeteg érzelem, poén társul hozzá. A 2. évad egyik különlegessége, hogy az elsőhöz hasonlóan ebben is felbukkan az Így jártam anyátokkal egyik sztárja.

Április 21. Két test, egy lélek (Amazon Prime Video)

David Cronenberg 1988-ban Jeremy Irons dupla főszereplésével mutatott be egy ikrekre fókuszáló thrillert, amelyet most az Amazon sorozatként dolgoz fel Rachel Weisz kettős részvételével. Elliot és Beverly Mantle mindene közös: a szeretők, a drogok és a vágy, hogy bármit megtegyenek, beleértve az orvosi etika határainak feszegetését, ugyanis fel akarják számolni az elavult gyakorlatokat. 

Április 27. Sweet Tooth: Az agancsos fiú 2. évad (Netflix)

A Jeff Lemire által írt és rajzolt Sweet Tooth képregények alapján Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey produceri támogatásával készült sorozatváltozat a Netflixre, amelyben egy posztapokaliptikus világban megjelennek az ember-állat hibridek és közülük való a főszereplő, az agancsos kisfiú, Gus (Christian Convery) is. A második évadban az ő kalandjai folytatódnak. 

Április 28. Citadella (Amazon Prime Video)

A Russo tesók által jegyzett sorozat középpontjában Richard Madden (Trónok harca, Örökkévalók) és Priyanka Chopra Jonas (Quantico, Mátrix: Feltámadások) állnak: karaktereik a Citadel nevű független kémügynökség egykori tagjai, akiket a Manticore nevű bűnszövetkezet buktatott le. Nyolc évvel később egyikük sem emlékszik a Citadelnél töltött időkre és teljesen más emberként élik átlagos életüket, egészen addig, amíg régi kollégájuk, Bernard (Stanley Tucci - Szupernóva, Spotlight) vissza nem rángatja őket a kémek világába, az új személyiségeik pedig konfliktusba kerülnek a régiekkel. 

Április 28. Szerelem és halál (HBO Max)

Az igaz történeten alapuló széria két templomba járó házaspárra - Candy (Elizabeth Olsen) és Pat Montgomery (Patrick Fugit), valamint Betty (Jennifer Neala Page) és Allan Gore (Jesse Plemons) - összpontosít, akik élvezik a kisvárosi családi életet Texasban. 1980-ban azonban tragikus fordulatot vesznek az események, amikor Candy Montgomery-t megvádolják barátnője, Betty brutális meggyilkolásával. A hétrészes minisorozatot Lesli Linka Glatter (Homeland: A belső ellenség) rendezte, míg az írásért David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok, Goliath) felelt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.