Hirdetés

15 streaminges premier, ami érdekelhet márciusban

|

Összegyűjtöttük a nagyobb streamingplatformok kiemelt márciusi tartalmait, amik között akad Star Wars, Idris Elba, Ted Lasso, Superman és Adam Sandler is.

Hirdetés

Bár a rövidebb hónap miatt a streamingszolgáltatóknak kevesebb lehetőségük volt újdonságokkal jelentkezni, azért február így is tartogatott különlegességeket, elég csak a Harley Quinn Valentin-napi különkiadására, az Alfred Molina nevével fémjelzett Three Pines sorozatra, a Jesse Eisenberggel készült Fleishman bajban vanra vagy a Magyarországon a hónap közepén elrajtoló Skyshowtime felhozatalára gondolni (utóbbiak között ott van többek között a Halo, a The Offer és a Tulsa King is). 

Március még több újdonsággal kecsegtet, mindegyik nagy streamingszolgáltató készül valamilyen nagy durranással, mi pedig igyekeztünk összeszedni a legérdekesebbeket. 

Hirdetés

Március 1. A Mandalóri 3. évad (Disney+)

Visszatér a Star Wars rajongók egyik kedvenc sorozata, amelyben ismét Pedro Pascalt láthatjuk a már jól ismert páncéljában, oldalán az elmaradhatatlan Groguval. A harmadik évadban hőseink együtt indulnak el a Mandalór bolygóra, hogy Din Djarin bűnocsánatot nyerjen, de a szezon során fontos szerepet kap Bo-Katan Kyrze (Kate Sackhoff) és a legendás jedi fegyver, a Sötétkard is. 

Március 3. Daisy Jones and the Six (Amazon Prime Video)

A New York Times best-seller regény alapján készült tízrészes minisorozat a '70-es évek egyik legnépszerűbb bandájára fókuszál, a Daisy Jones & The Six összeállását és feloszlását mutatja be olyan színészek közreműködésével, mint a két főszereplőt alakító Riley Keough (A végső lista, Mad Max: A harag útja) és Sam Claflin (Az éhezők viadala: Futótűz, Mielőtt megismertelek), valamint Timothy Olyphant (A törvény embere, Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed).

Március 7. Perry Mason 2. évad (HBO Max)

A négy Emmy-díjra jelölt sorozat első évada egy gyermekrablás tragédiába torkollásának utóhatásait és az Amerikában nagy popkulturális jelentőséggel bíró címszereplő eredettörténetét mesélte el, a második évadban pedig brutálisan meggyilkolják egy befolyásos olajipari család sarjait. A főszerepben továbbra is a remek Matthew Rhysszel (Foglalkozásuk: amerikai, A Pentagon titkai).

Március 10. Az árva: Az első gyilkosság (HBO Max)

Már tavaly megjelent, de hozzánk hivatalosan még csak most érkezik meg az HBO Maxon keresztül a népszerű horror, a 2009-es Az árva előzménye, az Az árva: Az első gyilkosság, amelynek az a különlegessége, hogy Isabelle Fuhrman újra eljátszotta a főszereplő kislányt, noha 25 éves volt. A sztori szerint a címszereplő megszökik egy elmegyógyintézetből és kiadja magát egy család hosszú évek óta eltűnt gyermekének, de a dolgok nem várt fordulatot vesznek. 

Március 10. Luther: A lemenő nap (Netflix)

Az Idris Elba főszereplésével készült nyomozós sorozat film formájában folytatódik: Luthert nem hagyja nyugodni, hogy nem sikerült elkapnia egy pszichopatát, ezért elhatározza, hogy megszökik a börtönből és bármilyen eszközzel, de befejezi a munkát. Többek között Cynthia Erivo (Pinokkió, Géniusz) és Andy Serkis (A majmok bolygója-filmek, A Gyűrűk Ura-filmek) aszisztálnak ehhez. 

Március 15. Ted Lasso 3. évad (Apple TV+)

A Ted Lasso sorozat kétszer már bebizonyította, hogy igazi húsleves lehet a léleknek az, amit Jason Sudeikis művel az Apple TV+-on, és nincs kétségünk afelől, hogy harmadszorra sem fognak csalódni a rajongók a sikeres amerikaifoci edzőben, aki Angliába utazik, hogy átvegye egy focicsapat irányítását. Üröm az örömben, hogy elvileg ez lesz a széria zárószezonja is egyben. 

Március 15. Superman és Lois 3. évad (HBO Max)

A Tyler Hoechlin (Teen Wolf, Hetedik mennyország) és Elizabeth Tulloch (Grimm, Sérülés) főszereplésével készült DC-sorozat egyike azon produkcióknak, amik sikeresen megúszták a Warner Bros. Discovery tisztogatását. A harmadik etapban Supermannek rengeteg bonyodalommal kell szembenéznie, hogy megvédje a bolygó lakóit és a családját, beleértve a fia erőpróbálgatását is. 

Március 15. Gyilkos elmék: Evolúció (Disney+)

Noha 15 évadon át követhették a nézők az FBI viselkedéselemző egységének ügyeit, azonban 2020-ban elbúcsúzott a sorozat, amit tavaly a streamingháború miatt a Paramount+ feltámasztott. Régi és új karaktereket egyaránt felvonultat az új csapat, de a rajongók olyan ismert arcoknak örülhetnek, mint Joe Mantegna (David Rossi), Paget Brewster (Emily Prentiss), Kristen Vangsness (Penelope Garcia), Adam Rodriguez (Luke Alvez), Aisha Tyler (Dr. Tara Lewis) és A.J. Cook (Jennifer Jareau). 

Március 16. Shadow and Bone - Árnyék és csont 2. évad (Netflix)

Az amerikai young adult történetekben jártas Leigh Bardugo teremtette meg a Grisaverzumot, amely három, a 18. századi Oroszország által inspirált regényből és ezek kiegészítő történeteiből áll: ezeken alapul a Netflix sorozatváltozata, amelynek második évada emeli a téteket és még komolyabb kihívások elé állítja a történet középpontjában álló Alinát (Jesse Mei Li). 

Március 17. Extrapolációk (Apple TV+)

Az Apple antológia drámasorozata, amely a klímaváltozásra és az annak emberiségre gyakorolt hatására fókuszál egy elképesztő szereplőgárdával: fontosabb szerepekben láthatjuk benne Marion Cotillardot, Toby Maguire-t, Forest Whitakert és Eiza Gonzálezt, de felbukkan Keri Russell, Edward Norton, Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington és Matthew Rhys is. Érdemes odafigyelni rá. 

Március 24. A zöld lovag (HBO Max)

Hazánkban sajnos nem került mozikba David Lowery (Kísértettörténet) 2021-es, különleges hangulatú filmje, A zöld lovag, de az HBO Max végre behozza a Dev Patellel (Gettómilliomos, Oroszlán), Alicia Vikanderrel (Ex Machina, Tomb Raider) és Joel Edgertonnal (Boy Erased, Bright) megvalósult sötét fantasy-t, amely az artúri mondakör egyik történetére épül

Március 24. Yellowjackets 2. évad (SkyShowtime)

Az Ashley Lyle és Bart Nickerson által készített sorozat első évadában két idősíkon követhettük az eseményeket, 1996-ban egy New Jersey-i középiskola lányfocis csapata zuhant le a kanadai  vadonban, 2021-ben pedig a túlélők igyekeznek boldogulni. A Yellowjackets második szezonja a készítők szerint a női dühre fókuszál, a múltban a társadalmi konstrukciók leomlása, a jelenben a számotvetés és önelfogadás kap fontos szerepet. 

Március 27. Utódlás 4. évad (HBO Max)

A népszerű Utódlás negyedik és egyben befejező évadában folytatódnak a családon belüli bonyodalmak, a status quót pedig az borítja fel, hogy a horizonton  van a cég eladása egy tech gurunak (Alexander Skarsgard). Hogy ez milyen hatással lesz a família egyes tagjaira és miképpen búcsúzunk el tőlük (olyan színészekke az élen, mint Brian Cox, Matthew Macfadyen, Kieran Culkin, Alan Ruck és Jeremy Strong), az utolsó tíz epizódból kiderül. 

Március 31. Gyagyás gyilkosság 2. (Netflix)

Az Adam Sandler és Jennifer Aniston nevével fémjelzett 2019-es krimi-vígjáték folytatódik, amelyben Spitzék próbálják fenntartani a nyomozóirodájukat, amikor beesik egy nagyon fontos ügy: a maharadzsát elrabolják a saját esküvőjén, amely tökéletes meló lehet a különleges párosnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.