Hirdetés

5 cameo a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában, amikről nem (feltétlenül) tudtál

|

Batman és Superman összecsapása roskadozott az ambícióktól és a cameoktól. Olyanoktól is, amelyekről nem feltétlenül tudtál.

Hirdetés

Ha látta az ember, ha nem, már a Batman Superman ellen megtekintése előtt lehetett tudni, hogy Flash, Aquaman és Cyborg is feltűnik majd egy villanásnyi időre a nagyvásznon. Na de voltak ám mások is! Igaz, nem elsősorban karakterek, hanem a rendező Zack Snyder régi ismerősei, elsősorban a Watchmanből. A cameok azonban erősen SPOILERESEK lehetnek.

Hirdetés

Carla Gugino, mint Kelor

A bájos Carla Guginonak nem ismeretlenek a képregényfeldolgozások, hiszen feltűnt a Sin Cityben is ezt megelőzően, de sok geeknek a Watchmen - Az őrzők Sally Jupiterjeként, avagy Selyem Kísértetjeként ismert. A BvS-ben ő volt Kelor, a lezuhant kryptoni hajó mesterséges intelligenciája, akivel Lex Luthor kommunikált, hovatovább már Az Acélemberben is a Magány Erődjében ő szolgáltatta a hangot.

Gugino-t egyébként kifejezetten érdeklődött Macskanő szerepéért és végülis nem is lenne rossz Ben Affleck dühödt és frusztrált Batmanje mellé, akár annak önálló filmjében.

Patrick Wilson, mint az Egyesült Államok Elnöke

Újabb Watchmenes arc a stábban. Patrick Wilson Az őrzők után majdnem a Marvel Filmes Univerzumát erősítette, mint Yellowjacket, azonban a hercehurca az előkészületek körül, valamint a rendező, Edgar Wright távozása, továbbá a Fargo második évadának a forgatása miatt kénytelen volt visszamondani. A rajongók persze reménykedtek abban, hogy valamelyik filmes univerzumban viszont láthatják az egykori Éjbaglyot.

Ha látni nem is, de hallani legalább lehetett... eredeti nyelven. Ugyanis ő szólaltatta meg a filmvégi zúzdában az Egyesült Államok Elnökét, akit felhív Swanwick tábornok, hogy engedélyt kér az atomrakéták kilövésére, hogy ezzel állítsák meg Doomsdayt. Persze ezzel együtt Supermannek is annyi lenne, amit az Elnök kifejezetten bán is.

Chris Pine, mint Steve Trevor és Zack Snyder, mint katona

Kirk kapitány is beköszönt és őt nem is volt nehéz kiszúrni azon a bizonyos képen Diana Prince, azaz Wonder Woman oldalán, amit annyira hajkurásztak. Ugyanis Pine alakítja Steve Trevort, a harcos amazon szerelmét a Patty Jenkins (A rém) által rendezett különálló filmben.

No de mi a helyzet Zack Snyderrel? A rendező felesége, Deborah szerint férjura is valahol ott van a háttérben az 1918-as fotón, mint szövetséges katona. 

Michael Cassidy, mint Jimmy Olsen

A színésznek nem ismeretlen a DC világa, ugyanis ő játszotta Grant Gabrielt a Smallville-ben, ez a cameo viszont konkrétan a nézők szeme előtt zajlott. Ugyanis Cassidy volt az, akit a sivatagi jelenetben Lois Lane szeme láttára lelőttek, mert a CIA-nak dolgozott, aki nem volt más, mint a képregények legendás fotós karaktere, Jimmy Olsen. Ezt mellesleg maga Snyder ismerte el, hogy az Olsen volt.

A dolog további érdekessége, hogy a Lex Luthort alakító Jesse Eisenberget eredetileg erre a nyúlfarknyi kis szerepre szerették volna megnyerni (lehet, hogy jobban járt volna mindenki), mert így a karakter halála még sokkolóbb lett volna. A bővített rendezői változat a sivatagos jeleneteket is érinti majd, ami állítólag teljesen más jelentőséggel bír majd ebben a verzióban és Olsennek is nagyobb szerep jut majd benne.

Jeffrey Dean Morgan és Lauren Cohan, mint Thomas és Martha Wayne

Oké, ez is nyilvánvaló cameo (legalábbis részben), hiszen Morgan alakította a Komédiást Snyder Watchmenjében, a legutolsó előzetes kijövetele előtt rengeteget ment a találgatás, hogy a színész benne lesz e, amit a végső trailer fel is fedett.

Cohan személye viszont azért is vicces, mivel Morgannel éppenséggel pont ellentétes oldalon állnak a The Walking Deadben, Neganként és Maggieként ellentétes oldalon állnak. 

A fél órával hosszabb - és véresebb - rendezői változatban ráadásul újabb karakterek bukkannak fel. A legnagyobb találgatás Jena Malone karakterét övezi, de ez hamarosan kiderül, hiszen digitális formában június végén, Blu-Ray-en pedig július közepétől lesz elérhető a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.