Hirdetés

8 film, ami érdekelhet 2019. júniusában

|

Nemcsak a jó idő és derűs napsütés érkezik a nyár kezdetén, de egy rakás nagykaliberű film is: Elton John és a mutánsok, egy The Beatles dalokat éneklő csávó, életre kelt játékok és a sötét zsaruk is felbukkannak a vásznon, szóval lesz miből válogatni.

Hirdetés

Ha jön a nyári kánikula, sose feledjük, hogy a mozikban éjjel-nappal megy a légkondicionáló, és ha a kellemes hűvösben sikerül egy jó filmet is kifognunk, akkor lesz igazán jó a moziélmény. Júniusban lesznek bőven bizalomgerjesztő filmek, szóval leginkább a bőség zavarától kell majd tartanunk.

Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - június 6.

Már a sokadik filmben tér vissza a mutáns csapat, a híres-neves X-Men tagoknak újra meg kell menteni a világot, ezúttal a saját csapattagjukkal kénytelenek szembenézni. A harmadik X-Men filmhez hasonlóan itt is Jean Grey (ez esetben viszont Sophie Turner alakítja) lesz az a gonosz, akivel szembe kell szállnia a jófiúknak. A Simon Kinberg rendezésében készült film már egy újraforgatáson is átesett, ami általában nem a legjobb jel, de reméljük, hogy minőségi folytatást kapunk majd.


Rocketman -  június 6.

Az Elton John életét bemutató Rocketman nem úgy hivatkozik magára, mint egy zenés életrajzi film, inkább mint egy zenés fantáziafilm, ami próbál az unalmas papírformától eltávolodni és kreatívabban nyúlni az alapanyaghoz. Dexter Fletcher ül a rendezői székben, aki már letett az asztalra egy igazán hangulatos életrajzi filmet, az Eddie, a sast, ahol már dolgozott is együtt az Elton Johnt alakító Taron Egertonnal.


Egy kutya négy útja -  június 6.

Az Egy kutya négy élete családi film folytatása is nyár elején érkezik. Az első film után Bailey gazdája farmján tengeti öreg napjait, annak kisunokájával játszadozik, de miután a kislány elkerül a farmról, Bailey új küldetést kap: újra kölyökkutyatestben ébred, hogy újult erővel legyen támasza jóban és rosszban is a kislánynak.


Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül - június 13.

A legújabb Sötét zsaruk film a londoni ügynökség mindennapjaiba nyújt betekintést, ahol H ügynök (Chris Hemsworth) és M ügynök (Tessa Thompson) egy gyilkosság rejtélyét próbálják megoldani egy egész világon átívelő kaland során. Az F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Halálos iramban 8) vezetésével készült produkció színészgárdáját a két főszereplő mellett még olyan tehetségek erősítik, mint Rebecca Ferguson, Liam Neeson, Kumail Nanjiani és Emma Thompson.


Toy Story 4 - június 20.

A negyedik filmmel térnek vissza a Toy Story filmek főszereplői, Woody, Buzz és a többi apróbb-nagyobb játék, akiknek csapatához csatlakozik egy új játék is Forky személyében. Bonnie, az új gazdájuk állít haza egy nap az általa összeeszkábált kis villajátékkal, aki maga se tudja, hogy hol a helye. Nagy kalandok közepette merül fel újra a játéklét jelentősége.


Gyerekjáték - június 20.

A horrorrajongók is elégedetten csettinthetnek, hiszen két ijesztgetős film is érkezik a hónapban, melyek közül az egyik az 1988-as Gyerekjáték remake-je. A történet szerint egy egyedülálló édesanya furcsa kis ajándékkal lepi meg kisfiát, Andy-t. Egy high-tech játékbabáról van szó, aminek érkezése után egyre furább dolgok kezdenek el történni a házban, majd az egész környéken. Miután emberek vesztik életüket miatta, a fiatalokon a sor, hogy megállítsák a játékbaba ámokfutását.


Yesterday - június 27.

Bohém rapszódia után nemcsak a Rocketman próbálja ugyanazt a zenés-nosztalgikus hullámot meglovagolni, viszont a Yesterday az előbb felsorolt két filmmel ellentétben nem is állhatna messzebb egy átlagos zenés életrajzi filmtől: a történet szerint főhősünk, Jack Malik egy nap balesetet szenved, majd olyan világban tér magához, ahol soha nem is létezett a The Beatles zenekar. Ezt kihasználva zenéik ismeretével berobban a zeneiparba, és akkora sztárrá válik, amiről soha nem is álmodozott. Ed Sheeran rajongóknak is érdemes lehet rá odafigyelni. 


Annabelle 3.

A másik horrorfilm a hónapban az Annabelle 3. A Démonok között-univerzum újabb filmjében visszatér az elátkozott baba: a híres démonvadászok, Ed és Lorraine Warren azt hitték, hogy pontot tettek az ördögi játékbaba ügyének végére, mikor megszentelt üveg mögé zárták pincéjükben a többi ereklye közé, amit démonvadász munkájuk során összegyűjtöttek. De Annabelle kiszabadul, és a többi ereklyét is felhasználva fordul Warrenék kislánya ellen.


További premierek (a változtatás joga fenntartva):

A tanú - Eredeti, cenzúrázatlan változat - június 1.
A hűséges férfi (L'homme fidéle) - június 6.
Csillagok határán (High Life) - június 13.
Három egyforma idegen (Three Identical Strangers) - június 13.
Csekély esély (Long Shot) - június 20.
Casanova - Az utolsó szerelem (Mr. Casanova) - június 20.
Princess in Wonderland - június 27.
Bajnokok (Campeones)- június 27.

Ezek a kiemelt júniusi filmek, a teljes 2019-es premiernaptárunkat pedig a linkre kattintva böngészhetitek. Ti miket fogtok mindenképpen megnézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.