Hirdetés

Vélemény: Ez az új Star Wars trilógia legnagyobb hibája

|

Az új Star Wars trilógia közel sem lett tökéletes és véleményem szerint a filmek minden problémája egyetlen központi elemhez vezethető vissza.

Hirdetés

Jól emlékszem még, hogy micsoda lelkesedéssel várta a Star Wars közössége Az ébredő Erőt, ami nem csupán sok év után az első új Star Wars mozi volt, hanem egyúttal az eredeti trilógia folytatása is. Éppen ezért bőven voltak rajongói elvárások a film iránt támasztva, amelyek mindegyikének képtelen lett volna megfelelni az új epizód. Ami akkor még csupán egy enyhe törést okozott a nézők között, az a később filmekkel hatalmasra tágult, köszönhetően az előre tervezés teljes hiányának.

Hirdetés

Az alábbi videóban végigveszem azt, hogy milyen buktatói voltak az új trilógiának, amelyek tulajdonképpen egyetlen közös pontból eredeztethetőek. Reflektálok egy picit a jövőre is, hogy milyen tanulságokat lenne érdemes a Lucasfilmnek és a Disney-nek levonnia ahhoz, hogy máskor zökkenőmentesebben nyúlhassanak a Star Wars világához.

A legutóbbi filmről, a Star Wars: Skywalker koráról írt kritikánkat errefelé olvashatjátok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.