Hirdetés

Nyerj páros belépőt a 2017-es Bécsi Comic-Conra!

|

Ha részt akarsz venni egy igazi geek mennyországnak számító eseményen, akkor most jött el a Te időd!

Hirdetés

Tavaly élményekkel telve vettünk részt a VIECC-n, avagy a Bécsi Comic-Conon, amely egy a San Diegó-i rendezvény után sóvárgó kocka lelkünket nem kicsit csillapította. Most pedig ezt az élményt szeretnénk megosztani veletek, Kedves Olvasók!

Hirdetés

Ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint megválaszolnotok az alábbi igen egyszerű kérdést és jó eséllyel találkozhattok olyan sztárvendégekkel is, mint a tavalyi rendezvényről lemaradt John Rhys-Davies (A Gyűrűk Ura Gimlije), Jason Isaacs - a most éppen a Star Trek: Discovery csillaghajó kapitányaként funkcionáló Lucius Malfoy a Harry Potterből - Benedict Wong (Doctor Strange) és Sebastian Roché (Supernatural), nem is beszélve a temérdek cosplayesről. Az eseményről már írtunk egy beharangozót, alant pedig mutatjuk a kérdést: 

Hányadik alkalommal rendezik meg a VIECC - Bécsi Comic-Cont?

A helyes válaszokat a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk november 5-ig VIECC Nyereményjáték jeligére. Maga a Bécsi Comic-Con idén is a Messe Wien Kongresszusi Központban kerül megrendezésre november 18-án és 19-én. Ha nem szeretnél lemaradni az ehhez hasonló játékokról, kövess minket Facebookon. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.