Hirdetés

VIECC 2017 - idén is megrendezésre kerül a Bécsi Comic-Con

|

Nem kell San Diegóig utaznia annak, aki nagyszabású képregényes találkozóra vágyik, hiszen idén is rengeteg programmal és sztárvendéggel érkezik a geekek és rajongók Mekkája, a Bécsi Comic-Con.

Hirdetés

Hála a New York Comic-Con alkotóinak, novemberben már harmadszorra kerül megrendezésre a VIECC, azaz a Bécsi Comic-Con. Tavaly hatalmas sikert aratott a rendezvény, hiszen több, mint 20 ezren látogattak ki a kétnapos eseményre (íme a mi élménybeszámolónk), és idén is legalább ennyi emberre számítanak a szervezők.

Hirdetés

A rajongók idén is több világsztárral találkozhatnak majd: a tavalyi rendezvényről ugyan lemaradt, de most biztosan ott lesz John Rhys-Davis, akit a Gyűrűk ura trilógia Gimlijeként ismerhet a nagyvilág, de rajta kívül tiszteletét teszi majd Jason Isaac (Harry Potter, Star Trek: Discovery), Benedict Wong (Doctor Strange) valamint Sebastian Roché (Supernatural, Vampire Diaries, The Man in the High Castle) is.

Rajtuk kívül jó néhány ismert nemzetközi képregényrajzolót is várnak a rendezvényre, rengeteg rajongói és cosplay csoport gondoskodik majd a jó hangulatról (például a hazai Okkido Cosplay), közel 300 kiállító és egy 1400 fő befogadására alkalmas nagy színpad is várja a közönséget, valamint ezúttal is megrendezésre kerül a cosplay verseny, melynek győztese értékes nyereményt vihet majd haza.

A VIECC november 18-án és 19-én kerül megrendezésre, melynek ezúttal is a bécsi Messe Wien Kongresszusi Központ ad otthont. Az érdeklődők ezen a linken keresztül tudnak jegyet váltani a rendezvényre, mi pedig ismét jövünk majd beszámolókkal, hiszen a szervezők jóvoltából ezúttal is kilátogathatunk az eseményre. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.