Hirdetés

Egy héten át pörög a Puliwood online filmmaratonja, tartsatok velünk!

|

Naponta jelentkezünk egy kiemelt filmmel, amit egy csoki áráért tekinthettek meg.

Hirdetés

Sajnos továbbra is zárva tartanak a hazai mozik, így a vászon helyett meg kell elégednünk a streaming- és a VOD-megjelenésekkel, tartalmakkal. Kényszermegoldásként több forgalmazó is online vetítésekkel próbálja meg eljuttatni filmjeit a nézőkhöz, az ADS Service (akikkel tavaly év elején tartottunk egy exkluzív vetítést a Daniel Radcliffe főszereplésével készült Talpig fegyverbenből) például Vimeo fiókkal teszi bérelhetővé vagy megvásárolhatóvá az elmúlt évek során összegyűlt címeit - ahogyan arról már tavaly, a járványidőszak legelején beszámoltunk

Hirdetés

Most a Puliwood és az ADS újfent egyesítik erejüket, ugyanis közös filmmaratont tartunk egy héten keresztül: ennek keretében naponta egy filmmel jelentkezünk, amiket a saját kódunkkal féláron nézhettek meg 24 órán keresztül. Az általunk kiválasztott - magyar feliratos vagy szinkronos - alkotásokat így körülbelül 300-400 forintért cserébe tekinthetitek meg egy alkalommal, ami remek lehetőség lehet arra, ha rendkívül olcsón és legálisan szeretnétek filmezni.

Márpedig a felhozatal magáért beszél. Igyekeztünk olyan darabokat kiválasztani, amik nekünk is tetszettek, így a Puliwood Filmmaraton során a következő filmekre számíthattok, de azt egyelőre nem áruljuk el, hogy melyik nap melyikre csaphattok le 50%-os kedvezménnyel, legyen meglepetés! 

  • Oldboy (felújított)
  • Különleges életek (The Specials)
  • Nyelés (Swallow)
  • Sztálin halála (The Death of Stalin)
  • Zöld Könyv - Útmutató az élethez (Green Book)
  • VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan (For Some Inexplicable Reason)
  • Az utolsó rítus (Host)

A Puliwood Filmmaraton március 15-től 21-ig tart, a kedvezményes kódokkal és a filmek linkjeivel pedig a Facebook oldalunkon fogunk jelentkezni naponta, tehát érdemes lesz ott is követni minket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.