Hirdetés

Újabb forgalmazó tette olcsón elérhetővé a filmjeit

|

Pár száz forintért nézhetünk otthonról olyan alkotásokat, mint A viszkis, A fegyvertelen katona, a Budapest Noir, a Zöld Könyv vagy éppen a mozikról lemaradt Nyelés.

Hirdetés

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy a koronavírusra való tekintettel három magyar forgalmazó, a Mozinet, a Cirko Film és a Magyarhangya filmjeit is rendkívül kedvezményes áron tekinthetjük meg online, a kínálat pedig meglehetősen gazdag, régebbi és újabb filmek egyaránt megtalálhatóak benne, érdemes böngészni.

Hirdetés

Remek hír, hogy azóta az ADS Filmek (amelynek jóvoltából a premier előtti Guns Akimbo vetítésünk is létrejöhetett) is elindította a saját Vimeo csatornáját, amelyen - hasonlóan a fentebb említett forgalmazókhoz - pár száz forintért cserébe bérelhetünk vagy vehetünk filmeket. A folyamatosan bővülő felhozatalban helyet kaptak többek között magyar darabok (A viszkis, a Kölcsönlakás, a Budapest Noir és a BÚÉK), külföldi alkotások (példának okáért a Keanu Reeves-féle Gyémánthajsza, a Zöld könyv - Útmutató az élethez, A fegyvertelen katona, az Amikor lehunyod a szemed vagy éppen a Ghostland - A rettegés háza), animációs címek (Khumba, Dino kaland, Bűbáj herceg és a nagy varázslat) és olyan tartalmak is, amiket most moziban nézhetnénk, ha nem lenne járványhelyzet (Nyelés, Tess és én - Életem legfurcsább hete). 

Ti miket fogtok megnézni az elérhető filmek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.