Hirdetés

Ezekre a bestiákra számíthatunk a Monarch: A szörnyek hagyatékában

|

Összegyűjtöttük az összes kaidzsút, melyek berobognak a tévéképernyőnkre az AppleTV+-nak hála.

Hirdetés

Két évvel Godzilla és King Kong némileg csalódást keltő 2021-es összecsapása után ismét izgatottak lehetnek a Szörnyverzum rajongói, hiszen november 17-én rajtol el az AppleTV+-on a Monarch: A szörnyek hagyatéka. A széria feltett szándéka, hogy még tovább bővítse a meglévő univerzumot, mielőtt jövő áprilisában megérkezne az új mozifilmes folytatás, a Godzilla X Kong: The New Empire.

Az eddigi előzetesek meggyőzőek voltak, mi pedig igyekeztünk egy csokorba összegyűjteni, hogy milyen szörnyek felbukkanására van kilátás. (A szinkron ismeretének hiányában a szörnyek angol neveit használjuk a cikkben.)

Hirdetés

Godzilla

A szörnyek királyának visszatérése egyáltalán nem meglepetés, elvégre köré épül a 2015-ben elindított franchise. A több idősíknak köszönhetően viszont most még jobban megfigyelhetjük, miként változott - vagy sem? - Godzilla és az emberek viszonya hosszú évtizedeken keresztül.

Mother Longlegs

Az egyik váratlan húzás a projekt korai szakaszából, hogy megerősítésre került John Goodman Bill Randájának visszatérése a szériába. Aztán egy exkluzív nyitójelenetnek hála azt is végignézhettük, milyen slamasztikába került a Koponya-szigeten. Egy óriási pók elől kénytelen menekülni, attól a szörnytől, amit annak idején már láthattunk a Kong: Koponya-sziget című filmben.

Mantleclaw

A fent megosztott jelen második felében váratlanul egy másik kaidzsú ered Bill Randa segítségére: Mantleclaw. Ő sem teljesen új szörnykarakter, hiszen korábban felbukkant már a Godzilla Kong ellenben. Az egész kinézete egy rákén alapszik, képes a föld alá ásni magát, és mint az a klipből is látszik, más kaidzsúkkal is felveszi a páncélos kesztyűt.

Endoswarmers

Az első trailerben láthattuk az Endoswarmerek tojásait. Egyelőre keveset lehet tudni róluk, ám egy valami biztos: sokan vannak. Persze az alapján, hogy rovarokról mintázták őket, adja magát, hogy ők a sok kicsi sokra megy alapon törhetnek borsot az emberek orra alá.

Skullcrawler

Ha főműsoridőben nem is feltétlenül fognak megjelenni, azért húsvéti tojás formájában a szemfülesebb nézők már az exkluzív nyitójelenetben megpillanthatták a Koponya-sziget egyik gyíkszörnyének a csontvázmaradványát. Kong ugyebár a '70-es években ellátta a gonosz gyíkok baját, úgyhogy további nagyobb balhéra tőlük nem számíthatunk.

Azonosítatlan szörnyek

A trailer még két további kaidzsúról rántotta le a leplet: az egyikőjük egy kvázi óriásdenevér, míg a másik egy szája körül csápokkal is rendelkező szörnyeteg. Egyelőre az ő nevük nem került megerősítésre.

Annyi biztos, hogy az eddigi videók nem lőtték el az összes puskaport. Továbbá lehet reménykedni abban is, hogy Kurt és Wyatt Russell karaktereinek köszönhetően megkapjuk a franchise első valamirevaló emberi szereplőit is - valljuk be, ezekből azért hiányt szenvedtünk idáig.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.