Hirdetés

James Cameron nem hiába váratott minket, elképesztő lett az Avatar 2

|

IMAX-sajtóvetítésen láttuk minden idők egyik, ha nem a leglátványosabb filmjét, az Avatar: A víz útját.

Hirdetés

Kevés rendező mondhatja el magáról, hogy akkora sikereket ért el, mint James Cameron az első Avatarral, elvégre minden idők legtöbb bevételt termelő filmjéről beszélünk (bár a top 3-ban Cameron benne van egy másik alkotásával, a Titanic-kal is). Azt szintén kevesen mondhatják el Hollywoodban, hogy olyan tetemes támogatást kapnak a nagyszabású terveikhez, mint Cameron, arról már nem is beszélve, hogy mennyi időt fordíthatott arra, hogy csiszolja, tökéletesítse a folytatás(oka)t.

Sokáig kételkedtünk benne, hogy az Avatar 2 egyáltalán megjelenik-e valaha a számos csúsztatás után, de a film megérkezett és megmutatja a látványfilmeknek, hogyan kell ezt.

Hirdetés

A GameStaron már elolvashattátok írott formában az Avatar: A víz útjáról írt kritikámat, de az alábbi videó keretében meg is hallgathatjátok azt, ha úgy kényelmesebb fogyasztani. Érdemes, hiszen a film fantasztikusan fest, még grandiózusabb és még részletgazdabb lett, mint az elődje, ami Cameron maximalizmusát és a belefeccölt büdzsét tekintve nem meglepő. 

Azt hozzá kell tenni, hogy világépítés, érzelmek és fontos témák tekintetében is van mit mutatnia a folytatásnak, viszont akadnak hiányosságok is. A videóból kiderül, hogy mik és mennyit számítanak.

Ha kíváncsiak vagytok egy másik véleményre is, olvassátok el a Puliwood saját kritikáját is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.