Hirdetés

Jöhet a Hegylakó reboot - Christopher Lamberttel interjúztunk a Budapest Comic Conon

|

A Hegylakó és az első Mortal Kombat film sztárja elárulta nekünk, hogy mi a legfontosabb egy film esetében.

Hirdetés

John Rhys-Davies mellett Christopher Lambert volt az első Budapest Comic Con másik nagy kiemelt sztárvendége, akit többek között olyan kultikus filmekből ismerhet a közönség, mint az 1986-os Hegylakó és az 1995-ös Mortal Kombat, valamint kellemeset gonoszkodott a hazánkban is nagy sikerrel futó NCIS: Los Angeles sorozatban. Lehetőségünk nyílt rá, hogy feltegyünk néhány kérdést a francia-amerikai színésznek és producernek, aki lelkiismeretesen válaszolt rájuk. 

Hirdetés

Mivel évek óta pletykálják már a Hegylakó rebootot Henry Cavill lehetséges főszereplésével, ezért nem hagyhattuk ki, hogy kikérdezzük Christopher Lambertet erről, de kíváncsiak voltunk arra is, hogy mit gondol a deepfake jelenségről vagy éppen a közösségi média hatásairól a színészekre, rajongókra. A színész rendkívül választékosan és őszintén válaszolt mindenre, nézzétek csak: 

Ha tetszett nektek a videó, akkor iratkozzatok fel a GameStarral közös YouTube-csatornánkra és bökjétek rá a csengettyűre. Amennyiben támogatni is szeretnétek a videós munkáinkat, akkor ezt a csatornatagság funkcióval tehetitek meg, így még több puliwoodos tartalom készülhet a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.