Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Arnold Schwarzenegger filmjeit?

|

Az Osztrák Tölgy, maga a Terminátor, a barbár Conan, az utolsó akcióhős 75 darab gyertyát fújhat el a mai szülinapi tortáján.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger egy ikon. Egy olyan megkerülhetetlen filmsztár, akinek elsőre kiejthetetlen nevét az is megjegyezte, aki nem is néz filmeket. (Karrierje legelején az "öltönyösök" meg akarták változtatni a művésznevét, de Schwarzi a Golden Globe-díjas színésznő nevével, Gina Lollobrigidával példálózott, így meghagyták neki.) Félreértés ne essék; Schwarzenegger nem jó színész, és ezt ő is tudja magáról. Ő egy filmsztár, akinek sikerében nem csupán kolosszusi mérete, de megmosolyogtató akcentusa és imádni való ki-, valamint hozzáállása is segített. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy ha felbukkan akár csak egy kis cameo erejéig egy filmben, a jelenlétére kristálytisztán fogunk emlékezni.

Hirdetés

Kalifornia egykori kormányzója pont a minap töltötte a 75. életévét, mi pedig kapva kaptunk ezen az alkalmon - kvázi felköszöntés gyanánt. Alább 10+1 kérdés keretein belül mutathatjátok meg, mennyire vagytok otthon Schwarzenegger filmográfiájában (előre szólunk, szemét kérdések is lesznek, érdemes felkészülni!). Az elért pontszámotok mellett pedig mindenképp firkantsátok le, hogy nektek melyik a kedvenc Schwarzenegger-filmetek és miért pont a Terminátor 2: Az ítélet napja.

"Ne feledd; zsebre dugott kézzel nem tudsz felkapaszkodni a siker létráján."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.