Hirdetés

Parádés volt a Puliwood 3. Marvel kvíze

|

Talán a Marvel kvízünk utolsó fordulójában volt a legjobb a hangulat az összes közül, ez pedig nem csupán számos emlékezetes pillanatot okozott, hanem egy minden eddiginél szorosabb versenyt is.

Hirdetés

Miután nagy sikerrel lezajlott a Marvel Kvízünk első és második fordulója, a hatalmas túljelentkezés miatt úgy döntöttünk, hogy meghirdetünk egy harmadik etapot is, amelyre a korábban kimaradt csapatokat vártuk nagy szeretettel. December 5-én, szerdán este ismét megtöltöttük a BarCraft Nyugati egyik termét és ami az este folyamán várt ránk, az egy igazi érzelmi hullámvasút volt. 

Hirdetés

Na nem azért, mintha bármilyen negatívum is történt volna az eseményen, egyszerűen csak olyan magas fordulatszámon pörgött a hangulat, olyan aktívak voltak a csapatok és humorosak a csapattagok, valamint annyira észvesztő volt a végjáték, hogy nehezen bírtuk volna ki a hideg sörök, isteni koktélok és ropogós tortilla chipsek nélkül. Elképesztően szoros volt a verseny, a változatos létszámú és összetételű társaságoknak nem csupán a Marvel-tudásukat kellett megvillantaniuk az este folyamán, hanem a megfigyelőképességüket is, ugyanis egy új funkcióval, a vádolással könnyen elcsaklizhattak a riválisoktól pontokat - de akár veszíthettek is a vakmerőségükkel. Ezt kihasználva elsőkből lettek az utolsók és utolsókból az elsők, így például a harmadik hely csupán fél ponton dőlt el. A sors fintora, hogy egy Marvel Kvízt egy DC-s nevű csapat nyert. Íme a tabella: 

1. Az Igazság Ligája - 59.5 pont
2. Sárgarépa - 53 pont
3. LaThor - 43 pont
4. Asgardi Báthory - 42.5 pont
5. Odinson's - 42 pont
6. Uncle Ben's - 41 pont
7. Szokóvia Szépei - 36.5 pont
8. Batman és Robin - 33 pont
9. Thanos Did Nothing Wrong - 28 pont
10. Kóla Klub - 10 pont

Az első három helyezettnek külön gratulálunk, de természetesen minden megjelentnek szívből köszönjük a részvételt, mert tényleg feledhetetlen volt. Pörgessétek végig a galériánkat és nézzétek meg, milyen volt a légkör:

Nyilvánvalóan nem tarthattunk volna harmadik kvízt a nagyszerű támogatóink nélkül, így hálával tartozunk a felajánlásokért a Fumax kiadónak, a GameStarnak, a Bontonfilm Magyarországnak, a MoziShopnak, a GeekHubnak és a LEGO Magyarországnak egyaránt, jár nekik is a taps. 

Fotók: Bagi Levente

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.