Hirdetés

A Puliwood bemutatja - Solo: Egy Star Wars-Kvíz

|

Hamarosan mozikba kerül a Solo: Egy Star Wars-történet, ennek kapcsán szervezünk egy belevaló Star Wars Kvízt, amelyre szeretettel várunk jedit, sithet, gungant és rohamosztagost egyaránt... de utóbbiak talán nehezebben fogják eltalálni a helyes válaszokat.

Hirdetés

Május 24-én kerül bemutatásra a Han Solo eredetfilm, amelyben Alden Ehrenreich főszereplésével végre megismerhetjük, honnan indult a galaxis legszemtelenebb űrcsempésze, hogyan fűzi szoros barátság Csubakkához és miképpen tesz szert a Millenium Falconra Landótól. 

Hirdetés

De mielőtt beülnétek a filmre, még mindenképpen gyertek el velünk játszani egyet a Barcraft 2-be, május 20-án, vasárnap este, ahol megtartjuk első kvízünket, méghozzá Star Wars témában! (Most bizonyára úgy meglepődtetek, mint Darth Vader a mágneses viharban.) Persze a Solo: Egy Star Wars-Kvíz nem kizárólag Han kalandjairól tartogat kérdéseket, minden eddig megjelent filmből szemezgetünk majd és nem éppen a könnyebbeket fogjuk feltenni, szóval érdemes készülni. 

A részvétel természetesen ingyenes lesz, viszont regisztrációhoz kötött. A csapatok jelentkezését a kvíz Facebook eseményén várjuk névvel és létszámmal. Érdemes lesz eljönni és próbára tenni a tudásotokat (bár mindannyian tisztában vagyunk Yoda bölcs szavaival a próbálkozással kapcsolatban), hiszen értékes nyeremények ütik a három döntős csapat markát olyan partnerek felajánlásának köszönhetően, mint a Szukits kiadó, a Fumax kiadó, a GameStar és az 576 Kbyte

A Puliwood bemutatja - Solo: Egy Star Wars-Kvíz

Időpont: 2018. május 20, vasárnap, 18:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Hozd a haverokat is!

Facebook oldalunk: Puliwood

A belépés INGYENES, regisztrációhoz kötött!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.