Hirdetés

Most szól nagyot a Solo - Egy Star Wars-történet új előzetese

|

Már fel is szállnánk az Ezeréves Sólyomra.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban nem mondhatnánk, hogy bizakodóak voltunk a Solo - Egy Star Wars-történet kapcsán és nem csak a pótforgatások idején leváltott rendezők, valamint az egyébként megbízható helyettesnek minősülő Ron Howard miatt, aki az elmúlt hetekben folyamatosan igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy a film rendben lesz.  Egyszerűen a belsős információk szerint 80%-ban újraforgatott film túl későn tudott belecsapni a marketing gépezetbe és a Super Bowl idején kiadott előzetesek sem győztek meg mindenkit a film minőségéről, legfőképp a Harrison Ford örökébe lépő Alden Ehrenreich kvalitásairól. Na, ennek most van vége!

Hirdetés

Vagány gitárzene, sebhelyes arcú Paul Bettany rosszfiúként, alvilági csőcselék, western hangulat, valamint Han és Chewie (valamint Lando) kezdeti haverkodása (amelybe még egy Indiana Jones előtti tisztelgés is belefér) és még a teljesen más állapotban lévő Ezeréves Sólyom, na meg a végre valóban a laza csibészként viselkedő Hanból is kapunk, akit évtizedek óta ismerünk. Egyszerre kicsit szokatlan, mégis ismerős hangulat ez ettől a világtól.  

Nagyon úgy fest, hogy Howardnak sikerült betartania az ígéretét és időben elkészült a filmmel, ugyanis a film május 24.-én landol nálunk a mozikban, de a nagy debütje a Cannes-i Filmfesztiválon lesz esedékes. Nektek hogy tetszik az új trailer? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.