Hirdetés

Neil Gaiman újabb fantasy könyvét adaptálják

|

Az Anansi fiúk című regényből hatrészes minisorozat készül az Amazonra.

Hirdetés

Lassacskán nem marad olyan műve Neil Gaimannek, ami ne kapna adaptációs berendelést egy-egy csatornától vagy streamingszolgáltatótól. A feldolgozások sorába (Amerikai Istenek, Good Omens, Sandman) ezúttal az Anansi fiúk címre hallgató regénye fog bekerülni, mely majd az Amazonon keresztül lesz nézhető. A hatrészes minisorozat forgatókönyvét, csakúgy, mint az eredeti regényt, Gaiman fogja jegyezni Lenny Henryvel egyetemben.

Hirdetés

Az Anansi Fiúk főhőse Charlie Nancy, aki apjának eltávozása után jön csak rá, hogy valójában egy isten sarja volt, és nem mellesleg van egy testvére is, aki sokkal érdekesebbé kívánja varázsolni Charlie életét. Persze, amit a testvér izgalmasnak talál, az Charlie számára inkább veszélyes kalandok sorát jelenti.

Az újabb adaptáció hírét Gaiman a Twitteren keresztül közölte a nagyérdeművel. Ezzel az Amazonon két Gaiman-adaptáció is futni fog a lassan a második szezonnal előrukkoló Good Omensszel együtt. Az Amazon azt is gyorsan megerősítette, hogy az Anansi fiúk semmilyen módon nem kapcsolódnak az elkaszált Amerikai Istenekhez, egy teljesen önálló sztori lesz hat epizódban elmesélve.

Ti követni fogjátok ezt a minisorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.