Hirdetés

Regény mutatja be a filmes Thanos eredettörténetét

|

A Josh Brolin által életre keltett Őrült Titán múltját ismerhetjük meg jobban a Marvel Filmes Univerzum legelső kánon regényében.

Hirdetés

A tíz éve létező Marvel Filmes Univerzum hőseit láthattuk már filmekben és sorozatokban egyaránt, azonban ha olvasni szerettünk volna róluk, azt csakis a képregényekben tehettük meg. Ezen változtat az első kánon könyv, a Thanos: Titan Consumed (Thanos: Titán Felemésztve). 

Hirdetés

A beharangozó alapján a Thanos regény a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei előtt játszódik és általa megismerhetjük, hogy az Őrült Titán hogy emelkedett fel. A hivatalos szinopszis a következő: 

"A pusztulásra ítélt világba született, zsenialitása, fizikai differenciája és pragmatikus, de rendkívüli ideákat dédelgető eszméi miatt kitagadott Thanos eltökélt szándéka, hogy megmentse a galaxist ugyanattól a sorstól, ami otthonát is fenyegeti... függetlenül attól, hány milliárdok életébe is kerül a tervének megvalósítása."

Mivel a Végtelen háború két rendezője, Joe és Anthony Russo korábban azt nyilatkozták, hogy Thanos eredetének egy része a vágószobában maradt, ezért sokat segíthet majd a Barry Lyga által írt Thanos: Titan Consumed abban, hogy közelebb kerüljön hozzánk a karakter. A regény november 20-án jelenik meg, de magyar kiadásról egyelőre nincs hír. Borító viszont már van hozzá:  

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.