Hirdetés

A felszín alatt - Kritika

|

Skócia férfiai reszkessetek: Scarlett Johansson vetkőzik!

Hirdetés

Jonathan Glazer immáron három nagyjátékfilmet számláló filmográfiája a legenyhébb esetben is veszettül érdekes. Egyrészt: kezdett a szakmában egy igencsak rendhagyó hangvételű és szerkesztésű gengszterfilmmel, melynek Szexi dög a címe (és mely címnek a jelentését nemigen tudtam azóta se megfejteni) és ami Ben Kingsley-t megajándékozta egy megérdemelt Oscar-díjjal. Pár év szünet után aztán egy újabb darabbal jelentkezett, mely azonban már műfajilag teljesen más. Stílusában hasonlóan érdekes, témájában pedig arcpirítóan provokatív. Ez volt a Születés című dolgozat Nicole Kidman főszereplésével. A kritikusokat alaposan megosztó darab volt ez. Egyesek Kubrick-ot gyengén imitáló direktort láttak Glazer személyében, mások egy egyedi hangú rendezőnek titulálták.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.