Hirdetés

Az első igazi nyár - Kritika

|

Tinédzsernek lenni nem minden esetben habos torta, viszont vannak pillanatok, mikor csodálatos is tud lenni. A filmtörténetben nem Duncan az első, aki ezt megtapasztalta, valószínűleg nem is az utolsó.

Hirdetés

Miért nem unjuk? Hiszen annyiszor el lett már mesélve. Egyszerű a válasz: olyan történetek ezek, amelyek ha jól vannak megírva/megrendezve, akkor könnyedén lehet a főhőssel azonosulni. A legtöbb esetben valamilyen szinten magunkra ismerhetünk a főszereplőben. Újraélhetjük tinédzserkorunkat, szembesülhetünk azokkal az univerzális problémákkal, melyeket ezek a karakterek képviselnek. Saját tükörképünkre bámulhatunk és mutogathatunk, hogy: "Jé, az ott pont olyan, mint az anyám!", vagy, hogy "Kiköpött faterom.". A problémakör örök, a körítés változó, a jelentés ugyanaz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.