Hirdetés

Joe - Kritika

|

David Gordon Green legújabb filmje elkalauzol bennünket az emberi gyarlóság szívének legmélyére.

Hirdetés

Ha a Joe-ról olvas az ember, akkor egész biztosan belebukkan abba az esetek nagy részében, hogy az adott kritika kiemeli Nicolas Cage nagyszerűségét és a tényt, hogy rég láttuk ennyire jónak. És hogy visszatért, és hogy végre emlékszik arra, hogy ő tulajdonképpen egy Oscar-díjas színész. Teljesen érthető ez a reakció, ámbár kicsit korrigálandó. Nic Cage ez előtt a film előtt is jó volt. A helyzet csupán az, hogy nem mindig találják őt meg a megfelelő filmek. De könyörgök, vessünk egy pillantást az Időjósra, az Adaptációra, a Mocskos zsaru remakejére, a Képletre, a Ha/Ver-re...A sort még folytathatnám, azt meg külön hozzátenném, hogy e filmek mindegyike a kétezres években készültek. Nem mondanám, hogy Cage hibája az, hogy a rendezők nem használták ki eléggé az adottságait.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.