Mátrix (1999) - PuliCast Filmklasszikusok

|

Itt az idő, hogy beszéljünk a kiválasztottról.

A Puliwood podcastjének különkiadásában a filmes hírek és a Hollywoodból áradó botrányok helyett a múltba révedünk, és elismert filmklasszikusok kerülnek adásonként az asztalra. 

Korábban beszéltünk a Halloweenről, a Casablancáról, a Reszkessetek, betörők!-ről, a Halálos fegyverről és az Ének az esőben című filmről is, most pedig sor kerül egy újabb kultklasszikusra. 

A Puliwood Mátrix hetének keretében a podcastben is sor kerül a legelső és legjobb Mátrix film kibeszélésére. A Puliwood oldalán olvashattok kvízt, interjút és érdekességeket is a franchise kapcsán, alább pedig meghallgathatjátok, hogy szerkesztőink, Tomi és Zsombor mit gondolnak róla:

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről! Illetve Instagramon, TikTokon és Threads-en is! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.