Még jobban megjósoljuk a 2023-as évet! - PuliCast

|

A blockbuster nagyágyúk mellett a csemegékről is szó esett a Pulicast év eleji adásában.

Az évkezdő jövőbetekintő jósadás olyan hosszúra sikeredett, hogy ketté kellett szelnem, így rögtön két adást kaptok, amiben a megszokott duó, Tomi és Zsombor átrágják magukat a 2023-as év filmpremierjein (amiket egyébként a linken keresztül folyamatosan nyomon követhettek). 

Az előző blockbusterekre koncentráló adás után sor került a csemegékre is, amik ha kasszát nem is robbantanak, a szerkesztők tetszését nagy eséllyel elnyerhetik.

Ilyen például a Darren Aronofsky rendezésében érkező A bálna, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, az Elemi című új Pixar animációs film, és még sok más, amikről részletesebben ebben a cikkünkben olvashattok. Hallgassátok meg, hogy szerkesztőink miket tippeltek: 

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről! Illetve Instagramon! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.