Megjavították az Oscar-gálát a Puliwood szerkesztői - PuliCast

|

A Puliwood podcastjében az Oscar-díjátadót is megfejtik a tagok, kielemzik a filmek bevételeit, és megjósolják a jó filmeket.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik, ámbár a megszokott duó, Tomi és Zsombor mellé egy női hang is társul, a Puliwood szerkesztőségének régi tagja, Noémi is megosztja többiekkel a gondolatait, legyen szó a nemrég debütált filmek bevételeiről, vagy arról, hogy miként kéne megváltani az Oscar-gálát.

A trió amellett sem megy el szó nélkül, hogy befutott a Doctor Strange az őrület multiverzumában és a Jurassic World: Világuralom filmek kedvcsinálói, hogy végre film készül a Bioshock videojátékból, a Fargo 5. évada kapcsán megtárgyalják, milyen is ez a sorozat, illetve kitárgyalják, hogy milyen is lesz majd a Michael Jackson életéről készülő film, hiszen az egyik legmegosztóbb és leghíresebb popsztárról van szó, akiről nem lesz egyszerű egy szokványos életrajzi alkotást összedobni.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.