Mi a legijesztőbb horror? - PuliCast

|

Para filmekben nem lesz hiány a Pulicast kilencedik adásában, sőt, a legijesztőbb horrorfilm címére is fény derül.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már majdnem nevezhető Halloween tematikus különkiadásnak is, hiszen volt itt szó a legújabb Halloween filmről, az egy tűzoltó által a film ellen indított petícióról, majd a két öblös hang (jelen adásban Tomi és Zsombor) megtárgyalták, mit érdemes levonni egy kutatásból, ami pulzusszám alapján mérte fel, melyik a legijesztőbb horrorfilm.

A kéthetente jelentkező adásokkal néha megcsúszunk, hiszen nem mindig jó két, vagy több kollégának egy időpont a héten, ilyenkor a következő hétfőre toljuk az adást. Emiatt, ha egy Pulicast rajongó minden második hétfő reggel rohanva fut a podcast appjához, és még sincs adás, azért elnézést kérünk mindenkitől. 

Illetve ha szeretnétek kérdést intézni a Pulicast stábjához, amit élő adásokban megválaszolunk, regisztráljatok be az Anchor androidos vagy iphone-os appjában, és küldjetek nekünk hangüzenetet valamilyen aktuális, vagy kevésbé aktuális filmes téma kapcsán. De akár itt kommentben is feltehetitek a kérdést, ahogy nektek tetszik. 

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.
 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.