Hirdetés

Sokat kell várnunk a Trónok harca új évadára

|

Az HBO legnépszerűbb szériájának egyik színésznője elárulta a szomorú igazságot, miszerint igazak a híresztelések az új évad premierjének időpontja kapcsán.

Hirdetés

A George R. R. Martin könyvei alapján készült HBO sorozat már hatalmas költségvetéssel készülő újabb epizódjait hatalmas rajongói tömegek várják lelkesen, viszont az utóbbi évadok már letértek a könyvek által kijelölt útról, pont emiatt nem kevesen gondolják úgy, hogy a hetedik évadon ez erősen érződött, és már nem tündököl olyan fényesen a széria, mint a kezdetekkor.

Hirdetés

Ennek ellenére nem csökken a várakozás a befejező évadot illetően, melyről Sophie Turner, a sorozat egyik színésznője is megerősítette egy a Variety magazinnak adott interjújában, hogy a premierje 2019-ben várható, így egy teljes évet át kell vészelnünk majd Trónok harca nélkül.

Emellett az általa játszott karakterről is mesélt egy kicsit, mit is fog átélni a 8. évadban:

Sansa számára eléggé trükkös lesz, hiszen az előző szezon végén úgy érezte, hogy minden összejött számára. Újra egyesült a család, és ők irányítják Északot. Viszont az új évadban egy új fenyegetéssel kell szembenézni, és megint a mélyvízben találja magát. Kisujj nélkül ez egy teszt is számára, meg tud-e birkózni vele. Hatalmas kihívás ez számára a háttérben manipuláló támogatója nélkül. Ez az évad inkább egy szenvedélyes harc számára, mint politikai, manipulatív küzdelem.

Ti hogyan vészelitek át ezt a Trónok harca mentes évet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.