Hirdetés

Női főszereplővel jöhet a következő 24 spin-off

|

Sikertelenül próbálták meg feltámasztani a Kiefer Sutherland nevével fémjelzett kultikus 24 sorozatot a mellékszálnak elképzelt 24: Újra töltve képében, annak kaszálása után azonban még mindig nem adják fel a producerek: most épp egy női főhősös spin-offot terveznek.

Hirdetés

A Kiefer Sutherland által megteremtett legenda, Jack Bauer nyolc évadon keresztül szórakoztatta a világot, ám végül befejeződött a 24 is és méltó búcsút vehettünk a karaktertől. Legalábbis addig, amíg az Élj egy új napért! esetében fel nem állították és le nem porolták, hogy aztán a teljesen más főszereplővel készült vadhajtás, a 24: Újratöltve esetében már egy cameo erejéig se bukkanjon fel. A szériát azonban valószínűleg az ő jelenléte sem tudta volna megmenteni, hiszen mindösszesen egyetlen évad után elkaszáltákA producerek azonban nem adják fel. 

Hirdetés

A Deadline úgy értesült róla, hogy a legújabb tervek szerint újabb spin-off sorozatot kap a 24, méghozzá három producer, Howard Gordon, Brian Grazer és Jeremy Doner, valamint a franchise mögött álló cégek, a 20th Century Fox TV és az Imagine TV jóvoltából. A sztori középpontjában egy női ügyész áll, aki leleplez egy összeesküvést és az idővel versenyt futva be kell bizonyítania egy halálra ítélt férfiről az ártatlanságát, hogy az segítse az ügyét. A készítők egy antológiasorozatban gondolkodnak, vagyis minden évad önálló lenne és vadonatúj karakterekkel foglalkozna. 

Érdeklődve várjuk, hogy erre a formátumra vevő lesz-e a közönség és a 24-rajongók. Ti örülnétek neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.