Hirdetés

A John Wick-filmek írója őrült videojátékból farag sorozatot

|

Lövöldözés lassításban, trükközés serpenyővel, beszélő banán... Derek Kolstad belenyúlt a tutiba!

Hirdetés

A DeadToast Entertainment és a Devolver Digital közös játéka, a GameStar tesztje által csak humoros akcióbalettnek nevezett My Friend Pedro az oldalnézetes lövöldözést ötvözi a látványos akrobatikával és időlassítással, mindezt pedig megfejelte egy beszélő banánnal is. 

Hirdetés

Érdemes ízlelgetni a koncepciót, ugyanis a The Hollywood Reporter jelentése szerint a Legendary Television, a DJ2 Entertainment és a 87North Productions együttműködésének köszönhetően R-besorolású, félórás epizódokat megcélzó dramedy sorozatot készít belőle Derek Kolstad (John Wick-széria, A Sólyom és a Tél Katonája) írásában és produceri felügyelete alatt.

A producerek között Kolstaden kívül megtalálható egyébként David Leitch (John Wick, Atomszőke, Deadpool 2.), Kelly McCormick (Atomszőke, Deadpool 2., Halálos iramban: Hobbs és Shaw), valamint Dmitri M. Johnson is, aki olyan játékadaptációkat jegyez DJ2 produkciós cégén keresztül, mint a Sonic, a Little Nightmares, a We Happy Few vagy éppen a nemrég bejelentett Disco Elysium (amelyet történetesen ennek a hírnek az írója tesztelt, így első kézből mondhatja, hogy kiváló). Ha kíváncsiak vagytok a játék stílusára, akkor ne hagyjátok ki az alábbi kedvcsinálót:

Egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg a My Friend Pedro sorozat, de az elhangzott részletek alapján mindenképpen érdemes várni rá. Ti próbáltátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.