Hirdetés

A Marvelnél elkezdtek dolgozni egy élőszereplős Nova-projekten

|

Újabb népszerű Marvel hős csatlakozik hamarosan a Marvel Filmes Univerzumhoz.

Hirdetés

Már így is rengeteg jövőbeli alkotáson dolgozik a Marvel, a stúdió azonban továbbra sem lassít le, és hamarosan az univerzum kozmikus oldalát bővítheti tovább. A Deadline legújabb értesülései szerint ugyanis a stúdió a rajongók egyik kedvenc, és régóta áhított karaktere, Nova önálló kalandján kezdett el dolgozni.

Hirdetés

A hősről már 2017 óta pletykálják, hogy megkaphatja saját filmjét, érdemi előrelépés azonban idáig nem történt a projektet illetően. A portál azonban most megtudta, hogy mégsem film, hanem nagy valószínűséggel Disney+-os szériaként debütál Nova a Marvel Filmes Univerzumban. A projekt pedig már meg is találta a készítőjét: a Holdlovag egyik írója, Sabir Pirzada felel majd érte.

A karaktert 1976-ban alkották meg, ahol Rhomann Dey kiválasztotta őt, hogy vegye át az Első Nova rangját világa pusztulását követően. Novaként Richard Rider hatalmas erőt birtokol, sérthetetlen és képes repülni. Képességeit New York védelmére használta, mielőtt csatlakozott volna a Nova Hadtesthez.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.