Hirdetés

A Netflix élőszereplős Az utolsó léghajlítója érettebb lesz, mint a rajzfilm

|

Az egyik színész fedte fel az Avatar sorozat célközönségét.

Hirdetés

Hatalmas fába vágta a fejszéjét a Netflix akkor, amikor belekezdett minden idők egyik legjobb és legkedveltebb animációs sorozatának, Az utolsó léghajlítónak az élőszereplős változatába. A 2005 és 2008 között a Nickelodeonon futó sorozat mind történetben, mind karakterekben, mind pedig megvalósításban első osztályú sorozat volt (ezt bizonyítja az IMDb 9.3-as értékelése, amivel a 8. helyen áll minden idők legjobb 250 szériájának listáján), ezért kétségkívül nagy rajtuk a nyomás, hogy megfeleljenek az elvárásoknak.

Hirdetés

A forgatása már november óta zajlik, így éppen itt volt az ideje, hogy valami információmorzsát kapjunk a projektről. A Funboxing Sundays egyik epizódjában az Iroh tábornokot alakító színész, Paul Sun-Hyung Lee (The Mandalorian, Kim's Convenience) nemrég osztott meg részleteket a széria célközönségével és érettségével kapcsolatban.

Azt hiszem, az egyik dolog az Avatarral kapcsolatban nyilvánvalóan az, hogy megtartsák az eredeti animációs széria rajongóit. Nagyon figyelmesek ezzel kapcsolatban, fontosak számukra a rajongók. Ugyanakkor, mivel ez egy adaptáció, a közönség növeléséről, új emberek megszólításáról is szól az egész. Persze a főszereplők mind fiatalok, szóval értelemszerűen elsőként a fiatal közönségnek, a tiniknek, tinédzsereknek szeretne majd szólni. Véleményem szerint azonban ez egy kicsit túl intenzív lehet majd a fiatalabb gyerekek számára. Mert látom, hogy a felnőttek számára is elérhető, érdekes lesz az egész. Olyan rajongóknak, mint amilyen például én is vagyok, pedig lassan 50 éves leszek. 

Szerintem széles skálán mozog majd a sorozat. Úgy gondolom, hogy bár az eredeti, a Nickelodeon rajzfilmes változata valóban a fiatalabb közönségnek szólt, ez nem jelenti azt, hogy az idősebb közönség ne tudná élvezni. Egy kicsit érettebbé teszik ebben az értelemben a netflixes verziót, szóval nem kisgyerekeknek való, hiszen ez is hozzátartozik a közönség növeléséhez. Viszont az animációs széria rajongói is nagyon-nagyon örülni fognak annak, amit látnak, mert a készítők határozottan tisztelik a forrásanyagot.

Kíváncsian várjuk a végeredményt, és csak bízni tudunk abban, hogy tényleg egy igényes és minőségi adaptációt kapunk. Hogy mikor nézhetjük, az viszont még rejtély, ugyanis nincs hivatalos premierdátum. A pletykák szerint azonban valamikor 2023 első felében várható.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.